DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 8.04.2013
Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.
YOU GOT ONLY ONE LIFE, LIVE IT WELL

http://theelliottwavesufer.blogspot.com ... and_8.html
The dynamic of the rally from 119.07 clearly tells me, that we are indeed in wave iii of 5. The first possible target for this wave iii, after the break above 127.70, is at 128.76, but I find it more likely to see a continuation higher towards 130.93, where wave iii will be 2.618 times longer than wave i. Short term I expect that support at 126.67 will protect the downside for the next rally higher towards 130.93.
The dynamic of the rally from 119.07 clearly tells me, that we are indeed in wave iii of 5. The first possible target for this wave iii, after the break above 127.70, is at 128.76, but I find it more likely to see a continuation higher towards 130.93, where wave iii will be 2.618 times longer than wave i. Short term I expect that support at 126.67 will protect the downside for the next rally higher towards 130.93.
Najblizszy okres? tzn. ile ?SoulMan pisze:Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.
przy takim tempie do do konca tygodnia 50 fibo dojadapsxor pisze:Najblizszy okres? tzn. ile ?SoulMan pisze:Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.

Gdybym to wiedział, to bym napisał info kiedy wchodzic w S 
Musimy poczekać, aż przestaną pompować EU, i zobaczymy wskaznik inflacji po druku.
Jak to Nowy ladnie pokazal, przebilismy 1 styczniowy opor. A gdzie zawedruje, to sie okaze.

Musimy poczekać, aż przestaną pompować EU, i zobaczymy wskaznik inflacji po druku.
Jak to Nowy ladnie pokazal, przebilismy 1 styczniowy opor. A gdzie zawedruje, to sie okaze.

fajnie by było, ale raczej nie sądzę żeby było prawdziweNowy123 pisze:przy takim tempie do do konca tygodnia 50 fibo dojadapsxor pisze:Najblizszy okres? tzn. ile ?SoulMan pisze:Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.![]()

przy takim tempie do do konca tygodnia 50 fibo dojadapsxor pisze:Najblizszy okres? tzn. ile ?Nowy123 pisze:[quote="psxorquote="SoulMan"]Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.

fajnie by było, ale raczej nie sądzę żeby było prawdziwe

strategia jaest prost trzymanie L tych co brane byly pod BOJ z rana po decyzji i szukanie korekty pod jakies ladne S i dobranie :L
U J 99 80 oporwk i fibo 50 liczac od 2007 maksow

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2013, 22:50 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Nowy123 pisze:przy takim tempie do do konca tygodnia 50 fibo dojadapsxor pisze:Najblizszy okres? tzn. ile ?SoulMan pisze:Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.![]()

„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
A tak na marginesie to za 3 h spotkanie BoJ. Dosc wazne info ktore zadecyduje o dalszych losach Ejka w najblizszym okresie.

przy takim tempie do do konca tygodnia 50 fibo dojadaAdam pisze:
Najblizszy okres? tzn. ile ?Nowy123 pisze:[quote="psxorquote="SoulMan"]Dobrze powiedziane. Tym bardziej w piatek czytałem bardzo ciekawy artykul, gdzie minister Japonii sam stwierdzil, ze przez najblizszy okres Yen bedzie sie oslabial. Wiec target bardzo realny.

nic nie wiem ale co ma mowic noweg onic nie powiedza raczej