teraz L?ForexTig3r pisze:ale 3550 pikne miejsce na zajęcie pozycji.
-- Dodano: 04 lut 2013, 16:37 --
jak twoja LTommy_Boss pisze:Podstaw koszyczekrichard.cali pisze:to już wiemy, bedzie grzybobranie TP 1.3485Tommy_Boss pisze:Ja już w L jestem
teraz L?ForexTig3r pisze:ale 3550 pikne miejsce na zajęcie pozycji.
jak twoja LTommy_Boss pisze:Podstaw koszyczekrichard.cali pisze:to już wiemy, bedzie grzybobranie TP 1.3485Tommy_Boss pisze:Ja już w L jestem
Wkrótce 2 pochwała za te L Cię czeka, jaka podstawa tego?roberttheus pisze:piękna korekta w końcu się wydarzyła znów zarobiony blisko 150 pipek teraz 1.355 i postawiłem longa z tp na 1.40 zobaczymy co się będzie działo bardziej prawdopodobne są dalsze spadki wg mnie a nawet odwrócenie śrenioterminowego trendu ze szczytu na 1.37 co by nie było gram hedge więc każda opcja jest dobra
"gram longa chociaz bardziej bardziej prawdopodobne sa dalsze spadki"roberttheus pisze:piękna korekta w końcu się wydarzyła znów zarobiony blisko 150 pipek teraz 1.355 i postawiłem longa z tp na 1.40 zobaczymy co się będzie działo bardziej prawdopodobne są dalsze spadki wg mnie a nawet odwrócenie śrenioterminowego trendu ze szczytu na 1.37 co by nie było gram hedge więc każda opcja jest dobra