czy edek zrobi dziś 1.39 czy tylko 1.38 ?psxor pisze:Wy ludzie w ogóle patrzycie na dane makro ? jak to co było ? ch... dane z europy, trzeba trochę użyć głowy.allure pisze:co to było teraz na E/U ? Grubasowi sie Enter podwójnie nacisnął ?
-- Dodano: 31 mar 2014, 10:05 --
jakieś pytania?psxor pisze:Patrzac na inflacje z Niemiec i innych krajow z poprzedniego tyg na 90% beda dane gorsze i rewizja w dol z poprzedniego miesiaca, a wtedy edek 1.3710 ponowny atak.
DayTrading: Poniedziałek 31.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.03.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
KANGUR czy zrobilismy ABC juz i czas pod L sie rozgladac ???
- atlanticos
- Maniak

pkubiu pisze:nie moge niech mi ktos wuytłumaczy jak bladynce te ruch y na edku!!!!po danych lepszych dla dolara pieknego sl zaliczyłam!!!!
nie wiem jak u Ciebie ale u mnie to wygląda mniej więcej tak
https://www.tradingview.com/x/C3GTpyj0/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a Ty dalej w sferze marzeńlukpiasek pisze:czy edek zrobi dziś 1.39 czy tylko 1.38 ?psxor pisze:Wy ludzie w ogóle patrzycie na dane makro ? jak to co było ? ch... dane z europy, trzeba trochę użyć głowy.allure pisze:co to było teraz na E/U ? Grubasowi sie Enter podwójnie nacisnął ?
-- Dodano: 31 mar 2014, 10:05 --
jakieś pytania?psxor pisze:Patrzac na inflacje z Niemiec i innych krajow z poprzedniego tyg na 90% beda dane gorsze i rewizja w dol z poprzedniego miesiaca, a wtedy edek 1.3710 ponowny atak.
ja ładnie pozamykalem pozycje na edku weekendowe, nowe eSki odswiezone i na wyzszym poziomie otworzone, czekamy na profity, miłego dnia
Jedyną opcja na 1.39 są:
1) przebicie dzisiaj 1.3780 i konsolka przy 1.38
2) slabe dane z chicago i jutrzejsze ISM oraz odczyty departamentu pracy
3) brak zadnych działan w czwartek ze strony ECB
jeżeli te 3 pkt zostaną spełnione, to zobaczymy 1.39, jeżeli nie, to przykro mi.
Ja osobiście eSeczki, SL 1.3850 wszystkich tych powyżej 1.39 i tych poniżej 1.38, na 1.3850 wyjdę ze wszystkiego na 0 mniej więcej z lekkim +, więc czekam
Ostatnio zmieniony 31 mar 2014, 11:35 przez psxor, łącznie zmieniany 2 razy.
gra pod dane nie ma sensu - zawsze jest ktoś kto wie wcześniej i rynek jest już ustawiony w chwili publikacji... nigdy nie będziesz pierwsza (chyba że Putin zdradzi ci na uszko np. o której jego czołgi wjadą na Ukrainę)pkubiu pisze:nie moge niech mi ktos wuytłumaczy jak bladynce te ruch y na edku!!!!po danych lepszych dla dolara pieknego sl zaliczyłam!!!!
zawsze możesz sie spodziewać !! ze cie milo cie okrasi jak jest wyposzczony a Edek porostu rozbudza a później ucieka !!!!BOCZEK pisze:no nie wie, najpier Ej wsytrzelił Up a za 5 minu edek mu wtórował.
Pkubiu, te dane to jak z sexem z nieznajomym, niegdy nie wiesz czego możesz sie spodziewać
Ostatnio zmieniony 31 mar 2014, 11:37 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
złą pozycje zajęłaś, widocznie 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Co taka cisza na forum wszyscy na konkursie siedza i trzaskaja kase 
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
dsokol pisze:gra pod dane nie ma sensu - zawsze jest ktoś kto wie wcześniej i rynek jest już ustawiony w chwili publikacji... nigdy nie będziesz pierwsza (chyba że Putin zdradzi ci na uszko np. o której jego czołgi wjadą na Ukrainę)pkubiu pisze:nie moge niech mi ktos wuytłumaczy jak bladynce te ruch y na edku!!!!po danych lepszych dla dolara pieknego sl zaliczyłam!!!!
No więc właśnie, tak jak napisałem wcześniej - grubasy rządzą a nie dane. Oni i tak wiedzą co będzie i kiedy ... i czasem mogą podwójnie nacisnąć enter
ede MA200 i czapa