DayTrading: Poniedziałek 31.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.03.2014
ja widzę spadki na edku, wg mnie jesteśmy w 2 fali niższego rzędu, jak nie wybije różowego prostokącika to będzie spadał i to z wielkim impetem bo wejdzie w faze fali 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
HQ TEAM
na EUR JPY zygzak zrobony
teraz czekamy na konec sciemniania USA gdy kasowy otworza
wow robiąc takie analizy to musisz kosić hajs na fxzeuss pisze:ja wiem skąd u ciebie taka pewność, jesteś po uszy wpakowany na samym dnie w shorty i liczysz na to, że skoro spada tak długo, to czemu jeszcze dzisiaj nie miałoby spadać.lukpiasek pisze: i powiem Ci coś jeszcze dziś spodziewam się mocnego spadku złota może nawet kilka dziesiat dolarów jęsli on zaistnieje utwierdzi mnie to że 1180 pęknie i możliwe dalsze spadki nie pytaj dlaczego i skąd bo i tak Ci nie powiem
bądź ostrożny przy uśrednianiu w dół, mówią że lepiej uśredniać w górę

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

tańsze paliwo ? chyba na KrymieGiGa pisze:Jakby puściły SL na 3.00 to może być w dół nawet do 2,92 przy nastrojach RISK ON. Złotówka ostatnio najmocniejsza w regionie Europy Wschodniej. Mi tam pasuje niski kurs dolara, paliwo będzie tańsze : PCiapul pisze:a jakby dołem ? I puściły SL < 3,00 ?GiGa pisze:A jak tam trójkąt na USD/PLN? Jutro można liczyć w końcu na jego wybicie? Z tego co widzę, to on cały marzec się budował. Jakby wybiło górą to najblizszy opór chyba na 3.06.

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Ma ktoś analizkę GOLD H1 / H4 ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Dawac analizke na golda odbicie od 50% i co dalej? 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
moze wsykocza jeszcze na 103 49 55 na U J tam tez cos z S stoi
dzis ostani dzien strojenia okienek koniec kwartalu

dzis ostani dzien strojenia okienek koniec kwartalu
no jak wyjdzie to z 200 do wyrwania, dzięki za info bo bym przeoczyłNowy123 pisze:na EUR JPY zygzak zrobony

1300 oporem powyżej buy poniżej sell uważać na małe fejki choć stawiam że już 1300 nie zobaczymy szybkoDavidFx pisze:Dawac analizke na golda odbicie od 50% i co dalej?

a kreski to chyba już kazdy umie rysować więc wszyscy widzimy to samo

Ostatnio zmieniony 31 mar 2014, 14:46 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- harymilloki
- Maniak
Co tam analizowaćyeahman pisze:Ma ktoś analizkę GOLD H1 / H4 ?

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"