Nie było i mało patrzę na wykresy ( mało czasu na fx)
Zresztą ... obiecałem ze nie będę pisał na forum aż do wyborów, jak NQ wróci powyżej 20k i SP miało juz nie zrobić nowego ATH w tym roku. Jak widać SP zrobiło ATH a NQ wrócił powyżej 20k
Cały misterny ( mój ) plan spadkowy który miał trwać do wyborów poszedł w rozsypkę.
DayTrading: Poniedziałek 30.09.2024
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.09.2024
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
tez jestem zaskoczony i prawie odpusciłem indeksy i granie nimi bo po chajjjj tracic na tych esachnavik pisze: ↑30 wrz 2024, 23:21Nie było i mało patrzę na wykresy ( mało czasu na fx)
Zresztą ... obiecałem ze nie będę pisał na forum aż do wyborów, jak NQ wróci powyżej 20k i SP miało juz nie zrobić nowego ATH w tym roku. Jak widać SP zrobiło ATH a NQ wrócił powyżej 20k
Cały misterny ( mój ) plan spadkowy który miał trwać do wyborów poszedł w rozsypkę.
zadnego spadku qrwy nie zrobili w sumie
juz nie pisze o edku 1,12 gdybym cos terminowo grał to tu tez dłem dpy z załozeniem indeksy tez
dobrze ze w sumie gram tylko gaz i ropę tu mnie nie zjedli bo nie maja jak ha bha ha nara
By nie było zbędnych gadek pozycjonuję tylko czasem na demo
i nie mam zamiaru podawać który jest realny ani o tym pisać
tylko projekcje i tylko to co chcę
i nie mam zamiaru podawać który jest realny ani o tym pisać
tylko projekcje i tylko to co chcę
Mnie indeksy potargały jak pies szmatę. Podobnie uważałem, że zejdą niżej. Sierpniowa korekta mnie ominęła bo urlopowałem.
Mam nadzieję, że październik przyniesie jakieś cofnięcie.
Mam nadzieję, że październik przyniesie jakieś cofnięcie.
Co do indeksów to jestem ciekaw czy nq tez zrobi nowe ath w ślad za sp.
Ps . Jako ciekawostkę wklejam , bp jestem .
Edit .
Idąc tym tropem ( OB pocovidowe ) to SP ma jeszcze sporo miejsca w górę , bo OB na sp to 6130
Ps . Jako ciekawostkę wklejam , bp jestem .
Edit .
Idąc tym tropem ( OB pocovidowe ) to SP ma jeszcze sporo miejsca w górę , bo OB na sp to 6130
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...