DayTrading: Poniedziałek 30.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.09.2013
gold, target 1325
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
uj się przestraszył... nie dojedzie nizej, chyba... chodzisz futy s&p na minusach... hm,
Jutro też jest dzień.
UPDATE: Reuters donosi, że 20 senatorów z partii Berlusconiego są przygotowania do stworzenia nowej partii, czy Berlusconi nie zmiękczają stanowisko wobec PM Letta - EUR i włoskich obligacji powodują zwiększenie.
* Aż 20 SENATORS Berlusconi może opuścić PDL: Reuters
* Aż 20 SENATORS Berlusconi może opuścić PDL: Reuters
- kubuś puchatek
- Gaduła
E/J- ryzyk fizyk S, myślę że jeszcze będą jechać w dół.
Short EUR/USD, long USD/CHF. Zobaczymy co bedzie:)
kubuś puchatek pisze:E/J- ryzyk fizyk S, myślę że jeszcze będą jechać w dół.
czekaj teraz pod SP500 z porannego zrzutu trzeba pcozekac jak zaczna odbijac i wyciagac UJ w gore a za nim dalej E J poleci
poczekam na dane i zobacze bo na U J sie pod L ustawia pod wyciagniecie SP500 na opora i wtedy ja knie przejda to S na UJ pod cofke z SP500
Edek - trzy szczyty, każdy niższy od poprzedniego, będzie domykanie zaległej luki. Niezłe R/R i ustawienie ceny.
Atlanticos - zależy od TF, można też czekać na ogłoszenie w Faktach lub Wiadomościach, ale R/R nie będzie już tak dobry
Na poważnie, dla mnie S warte zagrania.
Atlanticos - zależy od TF, można też czekać na ogłoszenie w Faktach lub Wiadomościach, ale R/R nie będzie już tak dobry

Na poważnie, dla mnie S warte zagrania.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, 16:04 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
trzeciego szczytu nie widzę ukształtowanego...cajto pisze:Edek - trzy szczyty, każdy niższy od poprzedniego, będzie domykanie zaległej luki. Niezłe R/R i ustawienie ceny.
na obecnym etapie to wygląda jak korekta tej długiej lagi sprzed godziny jak dla mnie, ale zobaczymy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Kluczowy poziom na aussim. Odbijamy na poludnie albo lecimy dalej. Kolejna h1 bedzie potwierdzeniem. Jak odbije to dobieram s.