DayTrading: Poniedziałek 29.06.2020
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2020
wti oil
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@Raposoraposo pisze: ↑22 cze 2020, 09:512) Od multikont tu się aż roi. Kto je stosuje ten niech wie, że ja też już o nich wiem. Proponuję multikonciarzom drogę na skróty, czyli:
- zdecydowanie się na używanie jednego kontaw innym przypadku polecą blokady stałe na te wcześniej używane i tymczasowe (a może też stałe - jeszcze nie zdecydowaliśmy) na te "główne".
Blokuj konta główne, bo nie ma najmniejszego sensu banować te małe, robione po to aby samego siebie chwalić.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Pasjonat
napisze tak ja już zrozumiałem jak gra xab i żaba wiec traktuje ich pokazy gry tylko poglądowo nie muszę się z nimi zgadzać ale nieraz mają racjesusuK pisze: ↑29 cze 2020, 20:22Ty zyjesz w jakiejs innej galaktyce, miesiac temu plakales ze zbankrutowales przez gre pod analizy zaby to cie wysmial. Myslisz ze ludzie nie pamietaja?aleksandrowicz pisze: ↑29 cze 2020, 20:00
jeszcze się dużo musisz nauczyć by tu komentować innych xab ma dobry system ale że go nie znasz to się ucz poczytaj uważnie bo ja już rozumiem jego podejście i niech pisze![]()
Puknij sie w glowe i zastanow co robisz bo tak poza tym to ci powiem ze nic sie nie nauczyles i teraz masz nowego idola do nasladowania a rynek szybciutko sprowadzi cie do poziomu gleby![]()
susuK
o czym ty pleciesz chociaz wiesz bo widze ze cel i temat forum pomyliles
skad sie tu wziales ze chcesz np mnie pouczac
co ty tu napisales 6 postow
o ktory to tu juz twoj nik
trollllllluuuuuuuu bo tylko tak cie mozna tu okreslic grzecznie
podaj te niki jakie juz tu miales i pod kogo sie znowu podszywasz? ignorrrrrrrrrrrrrrrr
temat mojej pokazowki drazysz tu tylko ty kolejny raz
i to cie boli ze nic nie umiejac oceniac chcesz czyjas za darmo tu prace
co cie tak boli
twoj matolizm ?
a w to uwierzyc mi łatwo
o czym ty pleciesz chociaz wiesz bo widze ze cel i temat forum pomyliles
skad sie tu wziales ze chcesz np mnie pouczac
co ty tu napisales 6 postow
o ktory to tu juz twoj nik
trollllllluuuuuuuu bo tylko tak cie mozna tu okreslic grzecznie

podaj te niki jakie juz tu miales i pod kogo sie znowu podszywasz? ignorrrrrrrrrrrrrrrr
temat mojej pokazowki drazysz tu tylko ty kolejny raz
i to cie boli ze nic nie umiejac oceniac chcesz czyjas za darmo tu prace
co cie tak boli
twoj matolizm ?
a w to uwierzyc mi łatwo
Ostatnio zmieniony 29 cze 2020, 20:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
moja psycche sie nie obawiaj predzej ty znowu na tydzien stad znikniesz niz ja

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ktoś mi kiedyś powiedział:Anomalia pisze: ↑29 cze 2020, 19:24Pozwolę sobie wkleić wpis raposo bo jak połowę dyskutantów tego działu administracja zablokuje to będzie mi brakowało tego radosnego dt-szczebiotu i codziennej paplaniny![]()
Swoją drogą, to co niektórzy tu robicie, multikonciarze, to jest jakieś chore! To jakaś aberracja umysłowa i może warto się zastanowić co powoduje tą patologię i zająć się przyczyną a nie brnąć dalej?raposo pisze: ↑22 cze 2020, 09:512) Od multikont tu się aż roi. Kto je stosuje ten niech wie, że ja też już o nich wiem. Proponuję multikonciarzom drogę na skróty, czyli:
- zdecydowanie się na używanie jednego kontaw innym przypadku polecą blokady stałe na te wcześniej używane i tymczasowe (a może też stałe - jeszcze nie zdecydowaliśmy) na te "główne".
Jak ma tu być dobrze i rzeczowo, jak tu można chcieć zaglądać skoro panuje tu wszechobecnie kłamstwo? Ludzie, co z Wami nie tak?!
![]()
Kto sie ch..em urodzil, kanarkiem nie zdechnie..
Cebuli z ludzi nie wygonisz niestety

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
I co wy na to???
To jest znowu skalpowanie z trendem grubymi pozycjami, tylko zmodyfikowana troche metoda. Wyglada obiecująco, +170% w dzień!!! Z doskoku!!!
Zobaczymy jutro, będe miał więcej czasu..PS. Nie patrzeć na loty, bo w realu obetne 000 i tak bede grał. Aż zostanbe milionerem i przejde na zasłużona emeryture jak XAB 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2020, 21:12 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
PS. Tutaj nie ma żadnych multikont i wszyscy zarabiają... 
PS2. Czy dziś Zaorski robił transmisjie??

PS2. Czy dziś Zaorski robił transmisjie??
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dax tak to widze
https://iv.pl/image/GtSlIwO
https://iv.pl/image/GtSlIwO
-
- Pasjonat
był milion a tu 170 tys no co ty a już myślałemŚwieżak44 pisze: ↑29 cze 2020, 21:08I co wy na to???To jest znowu skalpowanie z trendem grubymi pozycjami, tylko zmodyfikowana troche metoda. Wyglada obiecująco, +170% w dzień!!! Z doskoku!!!
Zobaczymy jutro, będe miał więcej czasu..PS. Nie patrzeć na loty, bo w realu obetne 000 i tak bede grał. Aż zostanbe milionerem i przejde na zasłużona emeryture jak XAB
![]()