Nie mogłem się powstrzymać.
Tak widzę fusy na edku na najbliższe 2 tygodnie - oczywiście na tą chwilę to bardziej wróżbiarstwo i bliżej 10 marca będzie się dało lepiej określić potencjalne zachowanie rynku.
Ogołnie cel 1.055.
10 marca podczas Draghiego strzał do 1.10 i powrót na 1.055 i dalej down.
Edek D1.png
-- Dodano: pn 29-02-2016, 18:44 --
fx-technik pisze:oswarek pisze:dadas ja na poczatku myslalem ze ty wiesz co robisz a ty tylko walisz faramzowny impuls korekta impuls korekta... przecez kazdy wie jak dziala rynek.. tu chodzi o prognoze w ktora strone ile pisp itd.. altanticos pokazuje prognozy ktore w wiekszosci sie sprawdzaja a ty tylko wszystko negujesz i walisz farmazony... kazdy moze napisac "nie rozumiecie nic rynek to impuls korekta impuls itd..." i chwalenie sie dobrymi wejsciami po fakcie.. robisz tu balagan i tyle.. na tym forum nie ma adminow? i jeszcze pisanie rob co cena ci pokazuje.. ale ty piszesz co ci cena pokazala po fakcie bo prognozy nie dales jeszcze ani jednej...
Prognozami, to ja sobie mogę tyłek podetrzeć!
Tobie też radzę.
Na prognozach zarabiają analitycy.
A zarabiający traderzy zarabiają na zmianie ceny o X pips, nie na prognozach.
Piszesz, że każdy wie jak rynek działa?
Znaczy to, że każdy zarabia, skoro wie!
To, że teoretycznie wiesz, to dopiero początek drogi.
1. A analityk nie może być traderem i odwrotnie ?:)
2. Czyli na prognozach nie da się zarabiać?:)
3.
A zarabiający traderzy zarabiają na zmianie ceny o X pips, nie na prognozach.
O KUUUWA
4. Każdy wie tylko ma na to wpyw 100 innych czynników, ostatnio o tym gadaliśmy. To, że znasz znaki drogowe to nie znaczy że będziesz dobrym kierowcą.
Przestań już prawić te farmazony, każdego pouczać, mówić co działa a co nie i traktować się jak góru bo zakładam się o swoje jaja, że jak porównalibyśmy statsy to okazałoby się że jesteś lamerem a nie traderem
Zgłaszajcie jego posty do admina to go w końcu stąd wywali. Z FC go ponoć wywalili to teraz czas na navigatora bo nie idzie już tego czytać ;] Zresztą, kiedyś już go stąd wywalili ale jak widać każdy troll lubi wracać z nowym nickiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.