DayTrading: Poniedziałek 27.10.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.10.2014
usraki wchodz o godzine wczeniej
moze program do wysylki maili im szwankuje i rozsyla do wszystkich a tu taka panikaZbychuM pisze:To już nie pierwszy raz jak ktoś je hurtowo rozsyła.

Myśleć i działać jak Goldman !
To może być grubsza sprawa. Może ktoś robi stres testy dla służb ?
@Bemowo a nie mówiłem że coś nie gra z tym Twoim eliotem, wybiliśmy wyższy szczyt niż miałeś zaznaczoną fale 4 - ten układ nie zadziała co wklejałeś. Nie było tam właściwej struktury najzwyczajniej w świecie.
Ja jadę na elce, do 50fibo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Witam na kablu rgr na m15
Melduję się na l po 1.26700.yeahman pisze:@Bemowo a nie mówiłem że coś nie gra z tym Twoim eliotem, wybiliśmy wyższy szczyt niż miałeś zaznaczoną fale 4 - ten układ nie zadziała co wklejałeś. Nie było tam właściwej struktury najzwyczajniej w świecie.
The only way is up
Waszym zdaniem, dane z USA z 15 mogą rozruszać dziś nieco edka, czy po prostu, na co wygląda, będziemy w najlepszym razie dryfować między wsparciem (1,266) a oporem (1,27)?
Do środy nie będzie żadnych znaczących ruchów wg mnie. Cena to pokazuje że nie ma chęci nic robić do tego czasu. Myślę że żólty obszar jest dla ceny teraz wygodnym gniazdem do decyzji jelonka.Mat2314 pisze:Waszym zdaniem, dane z USA z 15 mogą rozruszać dziś nieco edka, czy po prostu, na co wygląda, będziemy w najlepszym razie dryfować między wsparciem (1,266) a oporem (1,27)?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- atlanticos
- Maniak
edek h1 - możliwa flaga pod przebitą TL - wyjście dołem może być równoznaczne z odpaleniem formacji "ale urwał" 
https://www.tradingview.com/x/DTc8PXbQ/

https://www.tradingview.com/x/DTc8PXbQ/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jeszcze temat młot vs. wisielec na rzeźniku (weekly)
To samo analogicznie na:
- sp500
- eur/jpy
- usd/jpy
- DAX
można przyjąć, że to młotki, bo były po nich spore wzrosty. Czyli w krótkim terminie.
Ale w dłuższym terminie (patrząc na weekly) - wychodzi na to, że na tych parach polecimy w dół.... dobrze kombinuję?
To samo analogicznie na:
- sp500
- eur/jpy
- usd/jpy
- DAX
można przyjąć, że to młotki, bo były po nich spore wzrosty. Czyli w krótkim terminie.
Ale w dłuższym terminie (patrząc na weekly) - wychodzi na to, że na tych parach polecimy w dół.... dobrze kombinuję?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami