Ja tak z innej beczki może troche. Śledzi ktoś GBPAUD? Myślicie, że się przebije teraz bez problemu przez 2.135 czy wróci jeszcze ze 100 pipsów?
Jak to co...znajdą, osądzą i.........pluton egzekucyjnykera.p pisze:Tak to się nazywa wodospad bez dna
Ci za to mają sposoby na Bessę![]()
[...]Dodatkowo Komisja ma nadal pilnie badać temat inwestorów shortujących rynek akcji. No zobaczymy jutro rano co z tego wyjdzie....
karnak pisze:Dzisiaj rano po siódmej, jak klikałem wzrost na sondaż forumowy "Prognoza EURUSD na dzisiaj" byłem pierwszy, zaś na spadek w tym czasie było 5.
Niezłych jajcarzy tu mamy.
Zresztą, jakie to ma znaczenie? Kto zaliczył SL na short, to powinien odwrócić na long. SL dla short był w najgorszym wypadku 20 pips, a long dał ponad 100 pips.MagilaGorila pisze:Po siódmej, to każdy mógł sobie myśleć, co chciał. Dopiero zamknięcie o 8:15 pokazało kierunek.
Przyłączam się do prośby, by admin ograniczył sondaż do godziny 22 dnia ostatnich notowań przed dniem notowań sondażu lub co najwyżej do godziny 8 rano dnia sondażu, bo inaczej to jest on bez sensu.kera.p pisze:karnak pisze:Dzisiaj rano po siódmej, jak klikałem wzrost na sondaż forumowy "Prognoza EURUSD na dzisiaj" byłem pierwszy, zaś na spadek w tym czasie było 5.
Niezłych jajcarzy tu mamy.
Bo sondaż powinien być do godziny 10 albo 9 aktywny,,, jak widać ruch o 12 to już wszyscy klikają to co widzą![]()
i taki sens tej ankiety Hehe...