DayTrading: Poniedziałek 26.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 sty 2015, 00:00

Wzrost
14
38%
Bez zmian
7
19%
Spadek
16
43%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 26.01.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Marcin30 pisze:DAX mega mocny, w dupie ma Grecję, nawet na futy US się nie patrzy...

pusty paper toaletowy drukowny EUR to pompuja banieczke :) Grecja im ne grozna juz teraz bo ne dosc ze BankiNiemeckie czesc dlugu odzyskaly przez EBC pozyczk dla Grecj ktore szly odoNiemiekich Bankow :) i nie tylko to jeszcze EBC darmowa kase rozdaje :) im

jak by Syryza wygrala ja kGrecja Bankrutowala :) to by byl poplocha w calej UE na DAX :) a tak kupili czas odzyskali troche kasy banksterzy i maja nowa darmowa drukarska ciepla z EBC

-- Dodano: pn 26-01-2015, 11:29 --

uj gra = od wsparcia do oporu od oporu do wsparcia, tak do czasu gdy, nie bedzie wybicia sie z konsolidacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Nowy123 pisze:
Marcin30 pisze:DAX mega mocny, w dupie ma Grecję, nawet na futy US się nie patrzy...

pusty paper toaletowy drukowny EUR to pompuja banieczke :) Grecja im ne grozna juz teraz bo ne dosc ze BankiNiemeckie czesc dlugu odzyskaly przez EBC pozyczk dla Grecj ktore szly odoNiemiekich Bankow :) i nie tylko to jeszcze EBC darmowa kase rozdaje :) im

jak by Syryza wygrala ja kGrecja Bankrutowala :) to by byl poplocha w calej UE na DAX :) a tak kupili czas odzyskali troche kasy banksterzy i maja nowa darmowa drukarska ciepla z EBC

Sprzedajesz już ?:D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

moze trojkata rysnac na U J

-- Dodano: pn 26-01-2015, 11:42 --
Mpapiez pisze:
Nowy123 pisze:

Sprzedajesz już ?:D
czekam c o zrobia na rownosc fal :)

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

Nowy123 pisze:

-- Dodano: pn 26-01-2015, 11:29 --

uj gra = od wsparcia do oporu od oporu do wsparcia, tak do czasu gdy, nie bedzie wybicia sie z konsolidacji
niech sobie będzie jaki chce tylko żeby część z tych wydrukowanych € zostało na moim koncie :d
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Mam wrażenie ze na EUR/USD kroi się szybka korekta tak 600-700 pipsów :think:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

cugan pisze:Mam wrażenie ze na EUR/USD kroi się szybka korekta tak 600-700 pipsów :think:
Ale teraz to już chyba pytanie dół czy gora

Awatar użytkownika
xlusiv
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: xlusiv »

nowy joker pisze:
cugan pisze:Mam wrażenie ze na EUR/USD kroi się szybka korekta tak 600-700 pipsów :think:
Myślę, że nie przebijemy maxa z piątku czyli 1.1287.
Nic na zewnątrz nie daje spełnienia. Co najwyżej może je aktywować.
Obrazek

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

xlusiv pisze:
nowy joker pisze:
Myślę, że nie przebijemy maxa z piątku czyli 1.1287.
Ja bym tego taki pewien nie był.
Wystrzał jest ostry. Na moje przebiją tego maxa i pójdą na test 1.13 jako okrągłego poziomu.
A jak 1.13 pójdzie to test 1.14 jest więcej niż pewny.

W każdym bądź razie, mi się też wydaje że korekta wisi w powietrzu. I to by sie nawet pokrywało z tym co atlanticos kiedyś pisał, że w czwartek i piątek dobiją edka, a od poniedziałku korekta.

Awatar użytkownika
Lolo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Lolo »

DAX- mocny trend, ale szansa na przynajmniej male odbicie

MIMI
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MIMI »

Kasa z sp 500 przeniesie na DAX? to odwrotnie co 2014r. ale giełda w usa jeszcze nie otworzy

L na DAX? nie za wysoko? L na DJ? kur,, on stoi albo wdół. zgubiłem się.

w pt kupiłem DAX 10612, sl 10593. w nocy market zamknąc mi 10512, teraz 10712. ale kur...
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 11:32 przez MIMI, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany