A skąd ty bierzesz wartość wolumenu ?:) Bo chyba nie z MT4Nowy123 pisze:
spore volumeny chodza teraz ja kna to podbjane ta pore
-- Dodano: pn 26-01-2015, 2:16 --
100 ppsa podjazdu zrobli volumeny spore na podbijanu ktos ratowal Edka
Piatek mowiac o odwrocie to na wykresie 2222 znaczy o podbciu na edku, ze co sie swieciMpapiez pisze:A skąd ty bierzesz wartość wolumenu ?:) Bo chyba nie z MT4Nowy123 pisze:
spore volumeny chodza teraz ja kna to podbjane ta pore
-- Dodano: pn 26-01-2015, 2:16 --
100 ppsa podjazdu zrobli volumeny spore na podbijanu ktos ratowal Edka...
Syriza wygrywa wybory
Po spłynięciu głosów z 99,8% lokali wyboryczych wygląda na to, że Syriza znokautowała swoich przeciwników. Syriza uzyskała ponad 8,5% przewagę nad ND oraz będzie posiadała prawie dwukrotnie więcej miejsc w parlamencie. Niestety (dla Syrizy) skrajnie lewicowa partia, która do tej pory była w opozycji nie uzyskała większości w parlamencie. O ile oficjalne wyniki będą zgodne z obecnymi, Syriza otrzyma 149 miejsc, wobec czego do przepchnięcia swoich „planów” będzie musiała prawdopodobnie wejść w koalicję lub „przekupić” przynajmniej 2 członków z innych partii.
Read more: http://xpuls.pl/syriza-wygrywa-wybory/#ixzz3PuLX02ZR
nie to tylko zmiennosc ostatnio skoczyla wysoko hen i tak teraz mamy niczego to nie oznaczaMpapiez pisze:A tak przy okazji.
Chciałem zauważyć że edek poleciał prawie 120 pipsów przy braku danych na sesji azjatyckiej. Jeszcze nie tak dawno to była średnia dzienna zmienność na wszystkich sesjach.
Innymi słowy, dziś się zapowiada jakaś gruba akcja.