kangur na L?Nowy123 pisze:Kangur dolna banda LT zaapilem sie do brania pod jakies L i KIWI ORGR NA 1 h
kiepsko to widzę
kangur na L?Nowy123 pisze:Kangur dolna banda LT zaapilem sie do brania pod jakies L i KIWI ORGR NA 1 h
Jednak nieskonczyłeś z forexem ?Kusus pisze:
Po wykresie złota widać, że dolar się będzie osłabiał w długim terminie. Strzelam na Edku coś pod 1.4 na początku 1 kwartału 2014.
ja mam nadzieje tez na SBemowo1 pisze:kangur na L?Nowy123 pisze:Kangur dolna banda LT zaapilem sie do brania pod jakies L i KIWI ORGR NA 1 h
kiepsko to widzę
krinvest pisze:Jednak nieskonczyłeś z forexem ?Kusus pisze:
Po wykresie złota widać, że dolar się będzie osłabiał w długim terminie. Strzelam na Edku coś pod 1.4 na początku 1 kwartału 2014.![]()
Witam wszystkich w nowym pięknym tygodniu , mam nadzieje , że pogoda nie dobijajak zobaczyłem rano śnieg na szybie to mnie zgarbiło.
A powiesz w którą stronę i na jakiej parze?Kusus pisze:
Nie skończyłem ale nie chce mi się grać DT. Wziąłem kilka Lot na długi termin i zobaczymy w kwietniu/maju.
Bemowo1 pisze:kangur na L?Nowy123 pisze:Kangur dolna banda LT zaapilem sie do brania pod jakies L i KIWI ORGR NA 1 h
kiepsko to widzę
Kusus pisze:
Nie skończyłem ale nie chce mi się grać DT. Wziąłem kilka Lot na długi termin i zobaczymy w kwietniu/maju.
Ja jak zobaczyłem śnieg za oknem to wziąłem tydzień wolnego i jutro jedziemy na urlop... za zimno żeby pracować. Jak temperatura spadnie poniżej -10 to się zwalniamy i wyjeżdżamy stąd....
Oczywiśce - lekkie zagrania.atlanticos pisze:A powiesz w którą stronę i na jakiej parze?Kusus pisze:
Oczywiśce - lekkie zagrania.