DayTrading: Poniedziałek 25.09.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 wrz 2017, 00:00

Wzrost
5
45%
Bez zmian
1
9%
Spadek
5
45%

Liczba głosów: 11

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 25.09.2017

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Kermit pisze:rzeźnik h1 - bazowym scenariuszem IMO jest spadek i realizacja rgra, którego prawym ramieniem jest trójkąt. Ale nie wykluczam całkiem wybicia górą choc jesteśmy na oporze miesiecznym i tygodniowym.

https://www.tradingview.com/x/QbMgjmKb/
:564:

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

via FxMacro:

NORTH KOREAN FOREIGN MINISTER SAYS TRUMP'S COMMENTS OVER THE WEEKEND WERE CLEARLY A DECLARATION OF WAR

-- Dodano: pn 25-09-2017, 16:57 --

RI SAYS NORTH KOREA HAS RIGHT TO SHOOT DOWN STRATEGIC U.S. BOMBERS EVEN IF THEY ARE NOT IN NORTH KOREAN AIRSPACE

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Dobry ....

A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi :shock: :d ( dziwne to trochę :p ) teraz złapałem S po 151.585 i 151.651 :564:

Czeski błąd : 151.561
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

navik pisze:Dobry ....

A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi :shock: :d ( dziwne to trochę :p ) teraz złapałem S po 151.585 i 151.651 :564:
no i? Chcesz za to order uśmiechu czy paszport polsatu? Ta informacja bez jakiegokolwiek wykresu i genezy podjęcia decyzji bedzie miala dla kogokolwiek takie znaczenie jak zeszłoroczny śnieg :D :mrgreen:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

badand
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: badand »

eżeli last BAR red zamknie się w dół, to będę sprzedarz EURUSD.
i eżeli GREEN, to będę kupować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Kermit pisze:
navik pisze:Dobry ....

no i? Chcesz za to order uśmiechu czy paszport polsatu? Ta informacja bez jakiegokolwiek wykresu i genezy podjęcia decyzji bedzie miala dla kogokolwiek takie znaczenie jak zeszłoroczny śnieg :D :mrgreen:

No i nic . ... coś dretwo dziś na forum to wtrąciłem posta i tyle ...
A jaką tu genezę podjęcia decyzj trzeba przedstawiac ? Skalpuje na m5 na 150.30 ( jak tam dojdzie) ustawiłem TP i tyle na dziś będzie grania . Po prostu dobry dzień mam i tyle .
Udanych tradow wszystkim i zielonych pipsow :564:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Kermit pisze:
TsunamiPL pisze: Nie wydaje mi się. Średnioterminowy trend na edku ulega właśnie odwróceniu.

ze średnioterminowym odwracaniem edka poczekałbym na LL,
bo na obecną chwilę to jesteśmy w strefie wsparcia dziennego w trendzie wzrostowym.

edek dzienny
https://www.tradingview.com/x/3NzsGT7y/

edek h4
https://www.tradingview.com/x/QKTBL9FA/

edek tygodniowy
https://www.tradingview.com/x/cqnjrDN0/
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczy ;)

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Indeks Dolara SHS ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Kusus pisze:
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczy ;)
po to są strefy żeby się w nie wbijać... zdziwiłbym się gdyby było inaczej. A S na pewno tu nie wezmę. Niezależnie czy tym razem zarobi czy nie to nie jest miejsce na S. Na wsparciach bierze się L albo nic
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Kermit pisze:
Kusus pisze:
po to są strefy żeby się w nie wbijać... zdziwiłbym się gdyby było inaczej. A S na pewno tu nie wezmę. Niezależnie czy tym razem zarobi czy nie to nie jest miejsce na S. Na wsparciach bierze się L albo nic
Jak jest dystrybucja to mozna lekko nagiac zasady poza tym jak to pisalem to bylismy juz pod wsparciem a edek do tego momentu dal kolejne 25 pipsow i w tym momencie jestesmy juz praktycznie pod podloga a miejsca jest na 200p.

Dzisiejszy dzien jest jednym z leszych dni do handlu w tym kwartale. Stabilne dlugie slajsy i nic tylko sie podlaczac.

Zablokowany