Kermit pisze:rzeźnik h1 - bazowym scenariuszem IMO jest spadek i realizacja rgra, którego prawym ramieniem jest trójkąt. Ale nie wykluczam całkiem wybicia górą choc jesteśmy na oporze miesiecznym i tygodniowym.
https://www.tradingview.com/x/QbMgjmKb/
DayTrading: Poniedziałek 25.09.2017
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 25.09.2017
- Administrator
- Admin

via FxMacro:
NORTH KOREAN FOREIGN MINISTER SAYS TRUMP'S COMMENTS OVER THE WEEKEND WERE CLEARLY A DECLARATION OF WAR
-- Dodano: pn 25-09-2017, 16:57 --
RI SAYS NORTH KOREA HAS RIGHT TO SHOOT DOWN STRATEGIC U.S. BOMBERS EVEN IF THEY ARE NOT IN NORTH KOREAN AIRSPACE
NORTH KOREAN FOREIGN MINISTER SAYS TRUMP'S COMMENTS OVER THE WEEKEND WERE CLEARLY A DECLARATION OF WAR
-- Dodano: pn 25-09-2017, 16:57 --
RI SAYS NORTH KOREA HAS RIGHT TO SHOOT DOWN STRATEGIC U.S. BOMBERS EVEN IF THEY ARE NOT IN NORTH KOREAN AIRSPACE
Dobry ....
A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi
( dziwne to trochę
) teraz złapałem S po 151.585 i 151.651 
Czeski błąd : 151.561
A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi
Czeski błąd : 151.561
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
no i? Chcesz za to order uśmiechu czy paszport polsatu? Ta informacja bez jakiegokolwiek wykresu i genezy podjęcia decyzji bedzie miala dla kogokolwiek takie znaczenie jak zeszłoroczny śniegnavik pisze:Dobry ....
A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi![]()
( dziwne to trochę
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
eżeli last BAR red zamknie się w dół, to będę sprzedarz EURUSD.
i eżeli GREEN, to będę kupować
i eżeli GREEN, to będę kupować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kermit pisze:no i? Chcesz za to order uśmiechu czy paszport polsatu? Ta informacja bez jakiegokolwiek wykresu i genezy podjęcia decyzji bedzie miala dla kogokolwiek takie znaczenie jak zeszłoroczny śniegnavik pisze:Dobry ....
A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi![]()
( dziwne to trochę
![]()
No i nic . ... coś dretwo dziś na forum to wtrąciłem posta i tyle ...
A jaką tu genezę podjęcia decyzj trzeba przedstawiac ? Skalpuje na m5 na 150.30 ( jak tam dojdzie) ustawiłem TP i tyle na dziś będzie grania . Po prostu dobry dzień mam i tyle .
Udanych tradow wszystkim i zielonych pipsow
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczyKermit pisze:TsunamiPL pisze: Nie wydaje mi się. Średnioterminowy trend na edku ulega właśnie odwróceniu.
ze średnioterminowym odwracaniem edka poczekałbym na LL, bo na obecną chwilę to jesteśmy w strefie wsparcia dziennego w trendzie wzrostowym.
edek dzienny
https://www.tradingview.com/x/3NzsGT7y/
edek h4
https://www.tradingview.com/x/QKTBL9FA/
edek tygodniowy
https://www.tradingview.com/x/cqnjrDN0/
Indeks Dolara SHS ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
po to są strefy żeby się w nie wbijać... zdziwiłbym się gdyby było inaczej. A S na pewno tu nie wezmę. Niezależnie czy tym razem zarobi czy nie to nie jest miejsce na S. Na wsparciach bierze się L albo nicKusus pisze:
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jak jest dystrybucja to mozna lekko nagiac zasady poza tym jak to pisalem to bylismy juz pod wsparciem a edek do tego momentu dal kolejne 25 pipsow i w tym momencie jestesmy juz praktycznie pod podloga a miejsca jest na 200p.Kermit pisze:po to są strefy żeby się w nie wbijać... zdziwiłbym się gdyby było inaczej. A S na pewno tu nie wezmę. Niezależnie czy tym razem zarobi czy nie to nie jest miejsce na S. Na wsparciach bierze się L albo nicKusus pisze:
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczy
Dzisiejszy dzien jest jednym z leszych dni do handlu w tym kwartale. Stabilne dlugie slajsy i nic tylko sie podlaczac.