Kermit pisze:rzeźnik h1 - bazowym scenariuszem IMO jest spadek i realizacja rgra, którego prawym ramieniem jest trójkąt. Ale nie wykluczam całkiem wybicia górą choc jesteśmy na oporze miesiecznym i tygodniowym.
A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi ( dziwne to trochę ) teraz złapałem S po 151.585 i 151.651
no i? Chcesz za to order uśmiechu czy paszport polsatu? Ta informacja bez jakiegokolwiek wykresu i genezy podjęcia decyzji bedzie miala dla kogokolwiek takie znaczenie jak zeszłoroczny śnieg
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A ja dzis sobie spokojnie G/J ciupie i w górę i w dół od rana i nawet wychodzi ( dziwne to trochę ) teraz złapałem S po 151.585 i 151.651
no i? Chcesz za to order uśmiechu czy paszport polsatu? Ta informacja bez jakiegokolwiek wykresu i genezy podjęcia decyzji bedzie miala dla kogokolwiek takie znaczenie jak zeszłoroczny śnieg
No i nic . ... coś dretwo dziś na forum to wtrąciłem posta i tyle ...
A jaką tu genezę podjęcia decyzj trzeba przedstawiac ? Skalpuje na m5 na 150.30 ( jak tam dojdzie) ustawiłem TP i tyle na dziś będzie grania . Po prostu dobry dzień mam i tyle .
Udanych tradow wszystkim i zielonych pipsow
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Kusus pisze:
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczy
po to są strefy żeby się w nie wbijać... zdziwiłbym się gdyby było inaczej. A S na pewno tu nie wezmę. Niezależnie czy tym razem zarobi czy nie to nie jest miejsce na S. Na wsparciach bierze się L albo nic
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kusus pisze:
Wlasnie wbil sie w nia jak w maslo a ja dolozylem do pieca. Mysle ze tak 1.1770 na dzisiaj wystarczy
po to są strefy żeby się w nie wbijać... zdziwiłbym się gdyby było inaczej. A S na pewno tu nie wezmę. Niezależnie czy tym razem zarobi czy nie to nie jest miejsce na S. Na wsparciach bierze się L albo nic
Jak jest dystrybucja to mozna lekko nagiac zasady poza tym jak to pisalem to bylismy juz pod wsparciem a edek do tego momentu dal kolejne 25 pipsow i w tym momencie jestesmy juz praktycznie pod podloga a miejsca jest na 200p.
Dzisiejszy dzien jest jednym z leszych dni do handlu w tym kwartale. Stabilne dlugie slajsy i nic tylko sie podlaczac.