DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 mar 2013, 00:11

Wzrost
32
52%
Bez zmian
8
13%
Spadek
22
35%

Liczba głosów: 62

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

atlanticos pisze:
ForexTig3r pisze: Jak Ty rześ to narysował, że ten 3 dołek zgadza się z 2 poprzednimi :?:
nie wiem o ktory kanal pytasz bo tam sa dwa - czerwony i brazowy... i ktore dołki?? ja zawsze rysuje kanaly na interwalach m30 lub h1 bo wtedy sa dokladniejsze...nawet jesli to duzy kanal d1 to go potem na h1 poprawiam zeby idealnie na swieczce byl

kula mi podpowiada ze edek 2915 i można dalej ladowac S-ki na Tira... ale musze to przetrawic jeszcze na spokojnie
Czerwony kanał, ale NVm taki masz po prostu wykres, jaki brok i platforma :?:
Jutro zapewne standardowo wzrosty.
Do końca miesiąca będziemy się tak odbijać, ale wolałbym aby nigdy nie przestało...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
drulaka pisze:
akurat dziś polemizowałbym czy jest pipnie :roll:

załapałem się na ostatki ale i tak dziś w plecy :-(

ide, napije się, odpocznę, zbiorę siły i jutro im dokopie
Stary ja tłumaczę to wszystkim wytłumaczę to Tobie... jeśli już wykorzystywać technikę spadających noży...to musisz być czarnym pasem stylu ale urwał, bo inaczej po prostu nie dasz rady :mrgreen:
i też miałbyś pipnie gdybyś siedział z Nami w kiwi i kangurze :D albo ewentualnie ...nie grał pod prąd na ejku:P
:d :564:

tiger - admiral ale pamietaj ze czerwony kanal byl rysowny wczesniej... trzeci dolek go przebil..akurat wykres robilem w momencie gdy cena byla w jego poblizu - spojrz na kwotowanie po prawej jakie wtedy bylo

laktor - miałeś racje...jeszcze 2xh4 czyli gdzies do polnocy mozna trzymac S-ki na kiwi i kangurze...i potem spokojnie do lozeczka zeby sie wyspac przed jutrzejsza walka z rynkiem :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

jak to się spełni to jutro co najwyżej sobie jakąś świece h1 złapie a tak to zajmę się innymi zawodowymi sprawami-dobry dzień jak będzie kontynuacja spadków może sobie na weekly na edku coś puszcze :564:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Kwiecień idzie chłopaki już dłużej czekać nie będą, chyba już w kwietniu polecim w przepaść...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Drulaka - rzeczywiście dałeś dziś sygnał przeciwstawny pierwsza liga ;) prawie w punkt z wąskim SL :)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 17:10 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

ForexTig3r pisze:Kwiecień idzie chłopaki już dłużej czekać nie będą, chyba już w kwietniu polecim w przepaść...
chciałbym żebyś miał rację bo już od dawna część depozytu sobie odkładam żeby spróbować przez kwiecień coś potrzymać w s ce i jak będą dobre wiatry to się pokuszę

-- Dodano: 25 mar 2013, 17:12 --
atlanticos pisze:Drulaka - rzeczywiście dałeś dziś sygnał przeciwstawny pierwsza liga ;) prawie w punkt z wąskim SL :)
ja żałuje tych spadków o tyle że wczoraj jak patrzyłem na daily gbpjpn to mi się widział spadek (którego aż tak dobrze na ejku nie dostrzegałem) ale jakoś sobei dałem spokój i w kiwi poszedłem cóż nei można mieć wszystkiego, przynajmniej puls mam cały dzień wypoczynkowy :mrgreen:

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

RGR-y na JEnach
Jakby dali sobie już spokój na dziś...
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 17:26 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

Jest jeszcze jedna linia która trzyma edzia jak puści to zamknie mi pozycję, a jak nie puści to się zobaczy co będzie, może kolejna elka wpadnie Szkodą, że dopiero teraz ją zobaczyłem.. Taka sama linia trzyma dax30..
eurusdm15.png
......
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

http://www.rmf24.pl/raport-kryzys/rapor ... nId,945987

hehe szacowanie bezrobocia na 13% nasz Minister nie przestaje mnie zadziwiać, gra ktoś skutecznie z pln?:D bo w sumie nie ruszam tych par ale zaczynam mieć ochotę :d

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

A tutaj jest Dax 30 i ta linia o której pisałem wcześniej z edziem.....
go_dx30_im15.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Zablokowany