i oby nie zrobili wreszcie jakiejs korekty o ktorej swiezy od tyg pisze
a ja edka gram na spadki choc pisalem zadna to przyjemnosc jak np na dzis
kontynuacja warunków do gry czyli konsola w zakresie 60 pipsyeahman pisze:no i co dalej z tym edkiem? przebije górę? czy cofka znowu? co myślicie?
Ryszard, ja czekam na twoje S. Takie TP 200pips i SL 20pips. Ale gratuluję. Dzisiaj miałem trochę czasu i przy moim złocie/srebrze zagrałem trochę na S i już zamknąłem- by skasować swapy. Ale dalej jadę w L. Jeszcze z piątku podebrałem usd/mxn na S - lubię dodatnie S i dzisiaj skasowałem. Teraz czekam na ropę poniżej 50 i wtedy jakieś L.F-You Money pisze:Grall nadal L na rzeźniku. Można dołączać się do ruchu na korektach.
Krab zliczasz ten RR?![]()
To jeszcze nie koniec wzrostów.
Rysiek
PS. Tylko maszyna to przetrwa. stworzona po to by służyć.
Na foreksie się nie wygrywa, to nie loteria. Ale możesz próbować szczęścia.pr7emo pisze: a ty w ogóle wygrałeś kiedyś coś na foreksie?
jak spadnie to do kiermany wpadnieFatFinger pisze:Na foreksie się nie wygrywa, to nie loteria. Ale możesz próbować szczęścia.pr7emo pisze: a ty w ogóle wygrałeś kiedyś coś na foreksie?
nie będę aż tak bardzo tego porównywał, chodzi o korelacjekrab29 pisze:interesuję się hobbistycznie mechaniką kwantową i astronomią. Filozofując to i może mógłbym nagiąć temat i spróbować skorelować forex-mech. kwantowa. Ciekawi mnie jak ty to widzisz? "Rozproszone prawdopodobieństwo położenia fotonu/elektronu", "upiorne splątanie na odległość" - to widzisz w fx w nawiązaniu do mechaniki kwantowej?
pr7emo pisze: nie będę aż tak bardzo tego porównywał, chodzi o korelacje
to taki skrót, jeśli na jednym indeksie występuje ruch, reszta podąży albo nie w zależności co w danym okresie działa
podobnie u ptaków
https://www.polskieradio.pl/23/266/Arty ... ozgu-ptakaNieśmiertelny Trader pisze:pr7emo pisze: nie będę aż tak bardzo tego porównywał, chodzi o korelacje
to taki skrót, jeśli na jednym indeksie występuje ruch, reszta podąży albo nie w zależności co w danym okresie działa
podobnie u ptaków