To dax ....MR. D pisze:Stopy na Edku puszczają. Z drugiej strony to ta konsola juz od miesiąca wąziutka bardzo mecząca po fedzie spodziewam sie wyjścia górą.
druga odrócona filizanka

To dax ....MR. D pisze:Stopy na Edku puszczają. Z drugiej strony to ta konsola juz od miesiąca wąziutka bardzo mecząca po fedzie spodziewam sie wyjścia górą.
TAK. Dokładnie tak.dobryfxplayer pisze: ECB pewnie obnizy stopy i/lub zwiekszy dodruk. a ty chcesz kupowac euro.
wygląda ze się sfajda na 26 z hakiempl-samurai pisze:Panowie jakis pomysl na rope?
W środę FED a w piątek boj oj bedzie sie działo. Najważniejsze, że w piątek juz powinnismy wiedzieć na czym stoimyTomasz196407 pisze:To dax ....MR. D pisze:Stopy na Edku puszczają. Z drugiej strony to ta konsola juz od miesiąca wąziutka bardzo mecząca po fedzie spodziewam sie wyjścia górą.
druga odrócona filizanka
Wszystko zgodnie z planem. Elki odnowione, teraz powinniśmy wykończyć prawe ramię orgr. Zasięg szacuję na około 38$ za baryľkę.pl-samurai pisze:Panowie jakis pomysl na rope?
Nie widziałem go!!MERLIN pisze:Dax z piątku
Co masz na myśli mówiąc o zwale?cugan pisze:wygląda ze się sfajda na 26 z hakiempl-samurai pisze:Panowie jakis pomysl na rope?
--------------------------------------------------
proponuje spojrzeć na GOLD-a bo ma szanse zwalić się
do poziomu 3-cyfrowego
Nie bo grałem pod EURO-GBP .Od piątku czaiłem się na MotylaTomasz196407 pisze:Nie widziałem go!!MERLIN pisze:Dax z piątku![]()
rozumiem ze zagrałeś go
-- Dodano: 25 sty 2016, 23:10 --
Co masz na myśli mówiąc o zwale?cugan pisze:wygląda ze się sfajda na 26 z hakiempl-samurai pisze:Panowie jakis pomysl na rope?
--------------------------------------------------
proponuje spojrzeć na GOLD-a bo ma szanse zwalić się
do poziomu 3-cyfrowego
Na razie wiem że jest tovkorekta spadków to do góry, jakaś ABC Teraz C