A czy przypadkiem nie jesteśmy na mocnym wsparciu?MR. D pisze:Moja ulubiona para AUD/NZD uparcie kroczy w kierunku retestu 1,03 jak przebiją to droga do parytetu otwarta.
Ja bym raczej oczekiwał przynajmniej jeszcze jednego odbicia w górę.
A czy przypadkiem nie jesteśmy na mocnym wsparciu?MR. D pisze:Moja ulubiona para AUD/NZD uparcie kroczy w kierunku retestu 1,03 jak przebiją to droga do parytetu otwarta.
Hmm na jednej transakcji? to co od 14 dni trzymałeś?panzupa pisze:No i to by bylo na tyle, SL zadzialal 156 pipsow na edku dzis
Warren Buffett shows confidence in Euro zone
Jeśli przewidywania inflacyjne w NZD pozostaną powyżej 2% to nie obetną stóp... RBA już to zapowiedział i zbiera się w przyszłym tygodniu. Jeśli do tego czasu kurs będzie się kręcił w okolicach wsparcia to mogą przebić.robnab pisze:A czy przypadkiem nie jesteśmy na mocnym wsparciu?MR. D pisze:Moja ulubiona para AUD/NZD uparcie kroczy w kierunku retestu 1,03 jak przebiją to droga do parytetu otwarta.
Ja bym raczej oczekiwał przynajmniej jeszcze jednego odbicia w górę.
panzupa pisze:I jak, TP wzięte na 1.1295 czy czekasz dalej na obniżki?Kundziu pisze:Ifo może być silnym impulsem dlatego też TP przestawione piętro niżej.
Blisko dołka z piątku.