"dla mnie to jest samo podejrzane jak kazdy guru ktory robi szkolenia zamiast inwestowac..."
W pełni się zgadzam.
DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
nulka pisze:"dla mnie to jest samo podejrzane jak kazdy guru ktory robi szkolenia zamiast inwestowac..."
W pełni się zgadzam.
"Gdy ktoś dobrze potrafi coś robić to to robi, gdy ktoś sam dobrze nie potrafi, to uczy innych jak to robić."
TP na DAX'ie mam na 11031,2.
Miód kupuj tylko Polski.
ponawiam pytanie:
ktos wie czy na koncie od XTB jest gdzies indeks dolara? Jesli jest to jak sie instrument nazywa?
ktos wie czy na koncie od XTB jest gdzies indeks dolara? Jesli jest to jak sie instrument nazywa?
kiwi mam ladne wybite RGR na h4
Dax zamknięty, brane s z piątku. Jak podbiją to tłuste s 

The only way is up
a franka znowu osłabiają... 0,95 wydaje się, że pęknie bez wysiłku. Wróciliśmy do poziomu z grudnia 2014 r. Ja już sobie odpuszczam bo jak kupują to znaczy, że prędzej czy później będą sprzedawać....
-
- Gaduła
nulka pisze:"dla mnie to jest samo podejrzane jak kazdy guru ktory robi szkolenia zamiast inwestowac..."
W pełni się zgadzam.
też popieram, szkolenia to dziwna rzecz. Podstawy AT każdy złapie sam ale potem uczyć się tradingu od osoby trzeciej? Rozumiem, że potreba posiadania mentora OK. Ale tylko to.
Na mojej platformie do gry mam wiadomosc
Ale nigdzie indziej nie moge znalezc info na ten temat.
Ktos cos slyszal czy to jakis zart mojego operatora forex (XTB)?
z godziny 10:07 dzis.According to a spokesman, the exisitng bailout program has been rejected by the Greek govermant
Ale nigdzie indziej nie moge znalezc info na ten temat.
Ktos cos slyszal czy to jakis zart mojego operatora forex (XTB)?
W piatek sporo osób narysował DAX jako na okolicy szczytu fali III (elliott), a teraz tak szybko zamykacie swoją pozycję s?
ja miałem małą pozycję S (11155 ), teraz stawiam SL - 11150. i zobaczymy
ja miałem małą pozycję S (11155 ), teraz stawiam SL - 11150. i zobaczymy
panzupa pisze:DavidFx pisze:http://www.bankier.pl/wiadomosc/Perfekc ... 38586.html
„Perfekcyjni traderzy”: 1485 dni bez stratyJak sa tacy dobrzi to po kie...chu.. im jeszcze pieniadze z IPO?Chociaż kontrowersje wokół HFT wciąż nie ustały, Virtu zdecydowało się ponownie poszukać pieniędzy u inwestorów. Według informacji „Wall Street Journal”, Virtu chce pozyskać ok. 200 mln USD.
dla mnie to jest samo podejrzane jak kazdy guru ktory robi szkolenia zamiast inwestowac...
jutro ma byc live trading room guru fx Maxa Idzika slyszeliscie o nim?

Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 11:08 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!