highend pisze:Leci w dol?adriennen.k pisze:USD/PLN leci w dół. Czyżby nie dobił okolic 3.50 jak wiele osób tutaj spekulowało?![]()
To pakuj S pod korek![]()
3.52 bedzie 31 grudnia.
Mam akurat L, więc w S nie mam zamiaru się pakować

highend pisze:Leci w dol?adriennen.k pisze:USD/PLN leci w dół. Czyżby nie dobił okolic 3.50 jak wiele osób tutaj spekulowało?![]()
To pakuj S pod korek![]()
3.52 bedzie 31 grudnia.
FIBO 423 tam odkąd mierzyłeś?Kusus pisze:AU H1
Sytuacja nie wymagająca komentarza jak dla mnie.
Puściło wsparcie w okolicach 1180 (świeca W1 z 23-30 VI 2013, dołki z końcówki grudnia 2013), choć ja bym jeszcze poczekała, na ile jest to trwałe przebicie.Venomouss pisze:niby spokojnie , cichutko a tu golda sprzedaja
melpomena pisze:Puściło wsparcie w okolicach 1180 (świeca W1 z 23-30 VI 2013, dołki z końcówki grudnia 2013), choć ja bym jeszcze poczekała, na ile jest to trwałe przebicie.Venomouss pisze:niby spokojnie , cichutko a tu golda sprzedaja
Ja mam staroć - eskę na 1175, ale chętnie dołożę coś więcej, gdy tylko przejdziemy 1170. Może dynamiki obsuwce dodała rozmowa: Holland-Merkel-Poroshenko-Putin, którą niedawno zakończyli ustalając, że 24 i 26 XII dalsze spotkania w Mińsku?Venomouss pisze:poszlo fibo 50, teraz aktualnie test kolejny 61,8
zobaczymy, pozycji nie mam niestety..