mam nieodparte uczucie ze to wybicie z flagi bylo pułapką...Bemowo1 pisze:Na ren moment edek odbił się od świętej linii Muupetów i może kierować się do drugiego miejsca pielgrzymki,speedpips pisze:To może i Edek poleci za nim ???
jak dla mnie konsolidacją pachnie
trend jest wzrostiowy, więc łatwo do wsazanego miejsca nie dojedziemy (jeżeli dojedziemy)
DayTrading: Poniedziałek 22.07.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 22.07.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Don Pedro z Krainy Deszczowców też tak sądzi, ciekawe co na to: trzej muszkieterowie, Reksio i śpiąca królewnaatlanticos pisze:mam nieodparte uczucie ze to wybicie z flagi bylo pułapką...Bemowo1 pisze:Na ren moment edek odbił się od świętej linii Muupetów i może kierować się do drugiego miejsca pielgrzymki,speedpips pisze:To może i Edek poleci za nim ???
jak dla mnie konsolidacją pachnie
trend jest wzrostiowy, więc łatwo do wsazanego miejsca nie dojedziemy (jeżeli dojedziemy)
witam po az 1 dniowej przerwie
wybory w JPY zgonie z przewidywaniami wiec za wiele sie nie podzialo
na JEsni dopiero nowe jakies reformy propozycje wiec na wiekszy ruch pewnie troche poczekamy
-- Dodano: pn 22-07-2013, 14:19 --
KIWI na wyspach jakies trzęsienie ziemi bylo
wybory w JPY zgonie z przewidywaniami wiec za wiele sie nie podzialo
na JEsni dopiero nowe jakies reformy propozycje wiec na wiekszy ruch pewnie troche poczekamy
-- Dodano: pn 22-07-2013, 14:19 --
KIWI na wyspach jakies trzęsienie ziemi bylo
na edwardzie jakby sie zbierali do walniecia w dol, moze dane o 3 cos rusza, narazie mielizna i do danych pewnie nic sie nie bedzie za bardzo dziac, mozna sobie na godzinke wyjsc do sklepu
Czyli co, spotykamy się pod sklepem na piwko?sureshot pisze:na edwardzie jakby sie zbierali do walniecia w dol, moze dane o 3 cos rusza, narazie mielizna i do danych pewnie nic sie nie bedzie za bardzo dziac, mozna sobie na godzinke wyjsc do sklepu
Ja to bym Edka na 1,3300 widział !!
Co szanowne towarzystwo na to ?????
A tak najlepiej to 1,3335 !!! NO !!!
Hmmmm ???????
Co szanowne towarzystwo na to ?????
A tak najlepiej to 1,3335 !!! NO !!!
Hmmmm ???????
Ostatnio zmieniony 22 lip 2013, 15:26 przez speedpips, łącznie zmieniany 1 raz.
witam
Tydzień temu dawałem wykresik i na razie idzie po sznurku, podtrzymuje edek idzie na 1,355
a czy dojdzie - jak powiada Żaba - rynek zweryfikuje
Tydzień temu dawałem wykresik i na razie idzie po sznurku, podtrzymuje edek idzie na 1,355
a czy dojdzie - jak powiada Żaba - rynek zweryfikuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Zwierzak zajebista fota !!!! 
zalecam brac ss na kablu, kurs zmierza na 1.5385 i tam brac eski, dlugoterminowo beda spadki na 1.4223 conajmniej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wirtp pisze:zalecam brac ss na kablu, kurs zmierza na 1.5385 i tam brac eski, dlugoterminowo beda spadki na 1.4223 conajmniej
DOKTOR WIRTP ZALECA !!!!