według mnie północ do końca miesiąca, konsola po przebiciu 1,32, do danych usa na 31 lipca... budowa prawego ramienia RGR na D1, pozniej się zdecyduje co dalej, albo negacja RGR'a, albo piwnicakk.dreamer pisze:jesteś pewny kierunku?speedpips pisze:Edek SIO !!! do piekła !!!!!!!![]()
![]()
DayTrading: Poniedziałek 22.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.07.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
No cóż zmiana .. ucieczka ze stratnej pozycji i obada się co i jak 
edek w magicznym miejscu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
1 31850, to faktycznie kluczowy poziom, ale poszli nieco nad, na chwile bo na chwile, ale się nie zatrzymalo, co moze swiadczyc o apetycie na dalsze oslabianie usd, : )Bemowo1 pisze:edek w magicznym miejscu
Jutro też jest dzień.
w magiczym miescju, magiczna wypwowiedz bundesbanku
-- Dodano: pn 22-07-2013, 12:16 --
lece nad wode chopaki.nara
-- Dodano: pn 22-07-2013, 12:16 --
lece nad wode chopaki.nara
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Prośba - szukam wskaźnika iB_nn , jeśli to nie problem to proszę o udostępnienie 
pokazuje inside bar na świecy
pokazuje inside bar na świecy
Ostatnio zmieniony 22 lip 2013, 12:29 przez speedpips, łącznie zmieniany 1 raz.
- kk.dreamer
- Pasjonat

Słuchajcie, a widział ktoś Nowego123 dzisiaj? Kurcze nie mogę znależć jednego wskaźnika, a u niego widziałam na screenie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nowy jak i ja załamany eskami na SP500
wypłakuje w poduszkę hehe
Nec Hercules contra plures...
kurde no chyba nie pojadą od tak sobie teraz w dół.
musi być jakieś wyleszczenie.
ten marazm jest niepokojący. Jak wejdą stany to pewnie ładnie pierd*lnie w bliżej nieokreślonym kierunku
musi być jakieś wyleszczenie.
ten marazm jest niepokojący. Jak wejdą stany to pewnie ładnie pierd*lnie w bliżej nieokreślonym kierunku
Jaki marazm ? Piękny ruch w górę. Niektórzy analitycy piszą o pułapce, inni o 1.34. Rynek nam to jak zawsze zweryfikuje 
The only way is up