Ja po wczorajszym grillowaniu dzisiaj na mikrolotach jadę ale ten sygnał na m30 nie podoba mi się 1,3130 może być decydujące , zobaczymy jak będzie.....atlanticos pisze:ja na razie nie hedge'uje...nie widze potrzeby na edku...
DayTrading: Poniedziałek 22.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.04.2013
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- kk.dreamer
- Pasjonat
ejek walczy, czy pokona?...
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
od paru tygodni nie widziałem debilniej zachowującej się minutówki na edku i ejku
przeczy sobie co chwila ;D

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
może wymęczy, chociaż za moment ograniczenie zakresu dziennego na skorelowanym eurusdkk.dreamer pisze:ejek walczy, czy pokona?...

gratuluje setnego posta

Mam to samo wrażenie....... jak pisałem wcześniej co zarysują to zamażą...laktor pisze:od paru tygodni nie widziałem debilniej zachowującej się minutówki na edku i ejkuprzeczy sobie co chwila ;D
szkoda,że w ejka nie wlażłem, dał fajny sysgnał na eSkę.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- kk.dreamer
- Pasjonat
uuuu Panie, ale żem wynik osiągnęłapr7emo pisze:może wymęczy, chociaż za moment ograniczenie zakresu dziennego na skorelowanym eurusdkk.dreamer pisze:ejek walczy, czy pokona?...![]()
gratuluje setnego posta

no jaki wynikkk.dreamer pisze:uuuu Panie, ale żem wynik osiągnęłapr7emo pisze:może wymęczy, chociaż za moment ograniczenie zakresu dziennego na skorelowanym eurusdkk.dreamer pisze:ejek walczy, czy pokona?...![]()
gratuluje setnego postaprawdziwy maniak ze mnie

- kk.dreamer
- Pasjonat
gratuluje setnego posta
[/quote]
uuuu Panie, ale żem wynik osiągnęła
prawdziwy maniak ze mnie
[/quote]
no jaki wynik
w procentach?[/quote]
hehe, nie w ilości postów

uuuu Panie, ale żem wynik osiągnęła

no jaki wynik

http://www.mql5.com/en/charts/194385/eu ... ari-uk-ltd
specjalnie dla Antoniego, zaktualizowany wykres który prezentowałem 3,5 h temu czerwona strzałka jest w tym samym miejscu co ją naniosłem wtedy.
za to teraz jestem w kropce i chyba na dziś kończę granie albo przynajmniej do wieczora bo póki się nie przełamią to jest chaos do kwadratu
specjalnie dla Antoniego, zaktualizowany wykres który prezentowałem 3,5 h temu czerwona strzałka jest w tym samym miejscu co ją naniosłem wtedy.
za to teraz jestem w kropce i chyba na dziś kończę granie albo przynajmniej do wieczora bo póki się nie przełamią to jest chaos do kwadratu
Aut viam inveniam aut faciam
uuuu Panie, ale żem wynik osiągnęłakk.dreamer pisze:gratuluje setnego posta

no jaki wynik

to podwójnie gratuluje

foreks to ciężkie i niepewne zajęcie, a do tego stresujące jak wchodzisz na wyższe i wyższe stawki, tak więc oby tak dalej