DayTrading: Poniedziałek 22.01.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.01.2018
GBPJPY być albo nie być?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak samo jak BitCoin.... I będzie duża korekta na sp500 i każdy to wie. Tak jak każdy wiedział przy BTC.Zwiastun pisze:SP500 na miesięcznym, tygodniowym i dziennym to istna hiperbola. Za ostro. To się powinno nieźle ze...ć. Być może jeszcze podbiją do 2840, ale dalej chyba nie powinni bez głębszej (przynajmniej kilka - kilkanaście sesji) korekty.
Tylko jak BTC wywalil na 20 tys... to nadal nikt nie wiedział, że korekta będzie jutro

-- Dodano: 22 sty 2018, 14:36 --
co Ty, DSWS nie działa. Nic nie pokazujeCblondyn pisze: A moge sie dowiedziec co pokazuje te 2500? Czyżby DSWS?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
grubypejs pisze:GBPJPY być albo nie być?
Kwestia, czy się na chwilę odbiją. Ja od jakiegoś czasu stawiam na szybkie 160

No tak, czas na DZwiastun pisze:grubypejs pisze:GBPJPY być albo nie być?
Kwestia, czy się na chwilę odbiją. Ja od jakiegoś czasu stawiam na szybkie 160
Kiedyś na pewno, ale niestety na chwilę obecną niewiele na to wskazuje. SnP na dziennym wyjechał 28 listopada powyżej Keltnera (taka odmiana Bollingera, ale dla mnie bardziej wiarygodna) i ostro pruje w górę. Oczywiste jest, że taki ostry podjazd nie będzie trwał wiecznie i zakończy się tak jak wszystkie tego typu akcje. Jako pierwszemu misiowi Rzeczypospolitej bardzo by mi pasowała ostra zwałka na indeksach USA i marzę o niej jak mało kto, ale ... ciągle nie widać choćby najmniejszego sygnału na sell. Nawet na DT trudno wyłapać takie skuteczne sygnały.highend pisze: będzie duża korekta na sp500 i każdy to wie.
Zanim QE zaburzyło sezonowość rynków, to spadki na indeksach często występowały pod koniec stycznia. Ich wielkość zależała od akuratnej sytuacji. Czasem było to 2-3%, a czasem więcej. Takim dniem, który często zaczynał spadki był 25 stycznia. Trudno powiedzieć czy tak się stanie w tym roku, gdyż sezonowość została zaburzona i choć powoli wraca, to jednak słabo (choćby słynne "sell in may", które się nie sprawdziło w zeszłym roku.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Highend właśnie dlatego zamknąłem po 2804highend pisze:po co zamykasz jak lecimy na 2500?TsunamiPL pisze:S&P zamknięte po 2804. Łącznie 6,2 pkt minus prowizje i swap. Do przodu, ale bez szału![]()
będziesz teraz stał z boku i patrzył jak spada i szukał longów?

The only way is up
EU diament ?
WTI możliwy Gartley
to niemożliwe ...... bo Ski mam ......TsunamiPL pisze:Edek chce w dół i to jeszcze dzisiaj
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!