moim zdaniem dwa poziomy są istotne :Nowy123 pisze:dzis to juz chyba szalu nie bedzie na kablu bo cos bronia tych 15160
1) przełamanie linii szyi
2) przełamanie dolnego poziomu konsolidacji przed szczytem (1,6140)
moim zdaniem dwa poziomy są istotne :Nowy123 pisze:dzis to juz chyba szalu nie bedzie na kablu bo cos bronia tych 15160
jak przejda 16180 to gora jak nie chca w dol chyba ze rusza w koncu po swiecy na 4 hCiapul pisze:moim zdaniem dwa poziomy są istotne :Nowy123 pisze:dzis to juz chyba szalu nie bedzie na kablu bo cos bronia tych 15160
1) przełamanie linii szyi
2) przełamanie dolnego poziomu konsolidacji przed szczytem (1,6140)
to pewnie cos sie ruszy jutro albo juz dzis w nocypr7emo pisze:Armada nakręca ludzi na jutrzejsze wydarzenieNowy123 pisze:dzis na UJ to maskra jakas hahah ale wszedzie ruchy po 10 maks 20 pipsa
ja raczej mysle o spadkach, jesli wybije konsole od 17.10 do dzis.Tomasz196407 pisze:Panowie jakie typy (góra-dół) dla złota,
na dwoje babka wróżyła, bo w dupny miejscu stoiNowy500 pisze:ja raczej mysle o spadkach, jesli wybije konsole od 17.10 do dzis.Tomasz196407 pisze:Panowie jakie typy (góra-dół) dla złota,
może coś zdyskontują na otwarciu WSNowy123 pisze:to pewnie cos sie ruszy jutro albo juz dzis w nocypr7emo pisze:Armada nakręca ludzi na jutrzejsze wydarzenieNowy123 pisze:dzis na UJ to maskra jakas hahah ale wszedzie ruchy po 10 maks 20 pipsa
.. własnie chce sie zorientowac kto jeszcze mysli o duzym S na złocie, oprócz mnieNowy500 pisze:ja raczej mysle o spadkach, jesli wybije konsole od 17.10 do dzis.Tomasz196407 pisze:Panowie jakie typy (góra-dół) dla złota,
ten co złoto na fale rozkladal siedzi niestety juz, o Marcinie P. mysle i jego amber goldzieTomasz196407 pisze:.. własnie chce sie zorientowac kto jeszcze mysli o duzym S na złocie, oprócz mnieNowy500 pisze:ja raczej mysle o spadkach, jesli wybije konsole od 17.10 do dzis.Tomasz196407 pisze:Panowie jakie typy (góra-dół) dla złota,
bo moze sie myle, fachowcy od fal do tablicy rozłozyc złoto na fale