Na forex nic się nie "musi"Dadas pisze:Edek musi zaliczyć okolice 1.2640, tylko pytanie, co będzie katalizatorem tej akcji?
DayTrading: Poniedziałek 20.10.2014
Re: Odp: DayTrading: Poniedziałek 20.10.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Musi, musi, bo bilans musi wyjść.yeahman pisze:Na forex nic się nie "musi"Dadas pisze:Edek musi zaliczyć okolice 1.2640, tylko pytanie, co będzie katalizatorem tej akcji?
Tylko pewne nieprzewidywalne sytuacje mogą diametralnie odwrócić układ.
Jakaś "Force Majeurs", panika.
Dadas pisze:Musi, musi, bo bilans musi wyjść.yeahman pisze:Na forex nic się nie "musi"Dadas pisze:Edek musi zaliczyć okolice 1.2640, tylko pytanie, co będzie katalizatorem tej akcji?
Tylko pewne nieprzewidywalne sytuacje mogą diametralnie odwrócić układ.
Jakaś "Force Majeurs", panika.
pukna jak SP500 ruszy na 1900 a uj w gore za n
-- Dodano: pn 20-10-2014, 16:39 --
02:30 AUD Protokół zebrania na temat polityki pieniężnej
04:00 CNY Inwestycje w środki trwałe w Chinach (raz w roku) (Sep) 16,3% 16,5%
04:00 CNY PKB Chin (raz w roku) (Q3) 7,2% 7,5%
04:00 CNY PKB Chin (raz na kwartał) (Q3) 1,8% 2,0%
04:00 CNY Produkcja przemysłowa w Chinach (raz w roku) (Sep) 7,5% 6,9%
04:00 CNY Sprzedaż detaliczna w Chinach (raz w roku) (Sep) 11,8% 11,9%
nocka dla AUD pelna wrazen
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.10.2014
da rade DAX dzisiaj na 8800??
zapakowałes L bo uwierzyłeś w odbicie na 10.000?Stragan pisze:da rade DAX dzisiaj na 8800??

może i da radę na 8800, ale ja do miesiąca widzę daxa poniżej 8000.....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
nie nic nie pakowałem jeszcze zamierzam tylko właśnie nie wiem czy to dobry pomysł.
A masz strategię, czy tylko pomysły?Stragan pisze:nie nic nie pakowałem jeszcze zamierzam tylko właśnie nie wiem czy to dobry pomysł.
Bo, na podstawie pomysłów, to nikomu nie radzę inwestować pieniędzy.
na razie pomysł
strategię trzeba opracować .

Dadas pisze:A masz strategię, czy tylko pomysły?Stragan pisze:nie nic nie pakowałem jeszcze zamierzam tylko właśnie nie wiem czy to dobry pomysł.
Jak to nie? Jak ktoś ma prawdziwy POMYSŁ (jak ELON MUSK, który założył firmę TESLA, a wcześniej PAYPAL, jeszcze ma SPACE-X), i jak go dobrze wykorzysta (zainwestuje w swój pomysł) to..... efekt może być powalający

-- Dodano: 20 paź 2014, 16:07 --
a tutaj:
http://finance.yahoo.com/tumblr/blog-aa ... 50948.html
prognozowane wyniki Apple... zwraca uwagę spadek sprzedaży ipadów o 12%. Prognozują okolice $1.30 - $1.32 EPS... wzrost sprzedaży mac'ów to niewiele znaczy bo Apple i tak ich sprzedaje mało.... najwięcej kasy apple robi chyba na iphonach (wzrost sprzedaży o 8%) i ipadach (spadek o 12%)..... Premiera iPhone 6 i 2 tygodnie przedsprzedaży (poszło 10 mln sztuk) również wliczają się do dzisiejszych wyników - więc mogą pomóc Apple... Dzisiaj Apple rośnie co było do przewidzania. Zapowiadają dobre wyniki, więc ludzie kupują akcje... Kurde może sam kupię?

Acha - spadek sprzedaży iPodów o 50% też nie ma znaczenia. Apple wycofuje się w ogóle z oferowania iPodów.
Więc tak naprawdę liczą się iPhone i iPady oraz w pewnym stopniu Maki...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Taki pomysł, to był poprzedzony badaniem rynków i szukaniem niszy.highend pisze:Dadas pisze:A masz strategię, czy tylko pomysły?Stragan pisze:nie nic nie pakowałem jeszcze zamierzam tylko właśnie nie wiem czy to dobry pomysł.
Jak to nie? Jak ktoś ma prawdziwy POMYSŁ (jak ELON MUSK, który założył firmę TESLA, a wcześniej PAYPAL, jeszcze ma SPACE-X), i jak go dobrze wykorzysta (zainwestuje w swój pomysł) to..... efekt może być powalający![]()
![]()
-- Dodano: 20 paź 2014, 16:07 --
a tutaj:
http://finance.yahoo.com/tumblr/blog-aa ... 50948.html
prognozowane wyniki Apple... zwraca uwagę spadek sprzedaży ipadów o 12%. Prognozują okolice $1.30 - $1.32 EPS... wzrost sprzedaży mac'ów to niewiele znaczy bo Apple i tak ich sprzedaje mało.... najwięcej kasy apple robi chyba na iphonach (wzrost sprzedaży o 8%) i ipadach (spadek o 12%)..... Premiera iPhone 6 i 2 tygodnie przedsprzedaży (poszło 10 mln sztuk) również wliczają się do dzisiejszych wyników - więc mogą pomóc Apple... Dzisiaj Apple rośnie co było do przewidzania. Zapowiadają dobre wyniki, więc ludzie kupują akcje... Kurde może sam kupię?
Acha - spadek sprzedaży iPodów o 50% też nie ma znaczenia. Apple wycofuje się w ogóle z oferowania iPodów.
Więc tak naprawdę liczą się iPhone i iPady oraz w pewnym stopniu Maki...
Nie wziął się z tego, że rano wstałem i pomysła sobie miałem.