Może gwiazdka wcześniej przyszłaDavidFx pisze:widze h4 i co ze spadajaca gwiazda sie zrobila?WTF? pisze:Patrz H4 edekDavidFx pisze:ale luka na daxie fiu fiu

Jak nie zanegują to zaraz Farciarz coś napisze

1.1360
Może gwiazdka wcześniej przyszłaDavidFx pisze:widze h4 i co ze spadajaca gwiazda sie zrobila?WTF? pisze:Patrz H4 edekDavidFx pisze:ale luka na daxie fiu fiu
1360 eS?WTF? pisze:
1.1360
Tak on nie potrzebuje czekać na okazję, po prostu wchodzi na rynek a oni lecą, jak on to napisał : " ...z górki na pazurki.."DavidFx pisze:ta gwiazda to grube eski farciarza zaladowal je z rana
kto wie czy nie jest on traderem goldman sachs i ma nieograniczony budzet do przewalenia
Stąd można podebrać ale ja patrzę na H1 jak to przejdą to znowu atak UP będzie. Gram na dużym interwale bo niestety nic pewnego niżej nie widzę, a czasu mam dużo i pieniędzy małoDavidFx pisze:ta gwiazda to grube eski farciarza zaladowal je z rana
kto wie czy nie jest on traderem goldman sachs i ma nieograniczony budzet do przewalenia
-- Dodano: 20 cze 2016, 7:09 --
1360 eS?WTF? pisze:
1.1360
No właśnie trzeba zaczekać na potwierdzenie popieram. Sporo mnie ostatnio SL kosztowałyklimokrates pisze:Eu h4 wszystko fajnie, ale czekajcie na potwierdzenie, bez tego spadki nie ważne. Adx na h1 i h4 złamany. O łukach juz tu tyle było pisane, ze książkę można wydać. Nie każda luka musi byc domknięta. Czekam na korektę M5 i wtedy wejście w S
Może do tej eLki dojechałby na eSce z poziomu ok. 1,137 - 1,138 ?Bemowo1 pisze:edek h4,
Cud miód malina,
tam otwieram L