czemu kisisz straty i to na 50 lotach?leechang pisze:Dzisiejszy dzień.
DayTrading: Poniedziałek 20.06.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.06.2016
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
To są pozycje zamknięte. Na czerwono zaznaczone są tam gdzie Sl wyrzuciło.DavidFx pisze:czemu kisisz straty i to na 50 lotach?leechang pisze:Dzisiejszy dzień.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Rozumiemleechang pisze:To są pozycje zamknięte. Na czerwono zaznaczone są tam gdzie Sl wyrzuciło.DavidFx pisze:czemu kisisz straty i to na 50 lotach?leechang pisze:Dzisiejszy dzień.

-- Dodano: 20 cze 2016, 19:14 --
ed na teraz full depo buy

Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 20:16 przez DavidFx, łącznie zmieniany 2 razy.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ED godzinny na bardzo ważnym wsparciu, albo, albo:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kto nie kupuje teraz ten banan

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
No, ale co chcesz mi powiedzieć?? Ja tam widzę, że się zatrzymali na tym poziomie co od rana o nim pisałem i robią konsolę.. Jutro pewnie znowu otworzą się z luką 100-200 pipsów w górę albo w dół, zależy jak humor komuś dopisze.. I taka to robota z tym Dax-em.. Nie ogarniesz..jkar pisze:Swiezak...
specjalnie dla Ciebie: -

Europa by chciała pchnąć to w górę, ale USA coś strzeliły focha... Dywergencja wskazuje, że DAX za bardzo wzrósł względem USA. To tylko widzę. Bardzo chcą rosnąć, ale nie mogą. Albo się skorekcą trochę, albo poczekają na USA. Sami wyżej nie podskoczą.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 20:51 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
chlopaki co ja mialem za sen snilo mi sie notowanie edka jak oglosili bretix cena latala po kilkaset pipsow w jedna i druga strone to jak sztorm czegos takiego nie widzialem nigdy 
-- Dodano: 20 cze 2016, 19:30 --
dorzucilem kolejnego longa na edku

-- Dodano: 20 cze 2016, 19:30 --
dorzucilem kolejnego longa na edku

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Brexit może wygenerować ruch nieporównywalnie większy, niż pozostanie Wielkiej Brytanii w unii.
W przypadku pozostanie angoli w unii euforia szybko opadnie, natomiast wyjście może zaważyć na losach euro.
W przypadku pozostanie angoli w unii euforia szybko opadnie, natomiast wyjście może zaważyć na losach euro.
i kolejnego dowalilem
tp gdzies do pomaranczowej gornej krechy chyba ze ja rozjada jak maslo wiec dalej trzymac

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Hmm.. a może oni na DAX-ie nie przekroczą już tego poziomu ~9970 co dziś się tak dobijali i będzie tak samo jak poprzednio, osuwanie a potem znowu zwała??? Ale to najwyżej korekta, bo dziś pokazali, jaką mają siłę do wzrostów. 200 pipsów luka w górę rzadko się teraz zdarza. No chyba, że ropa i SP500 zrobią krach.
PS.A co z ta ropą?? Wygląda, jakby szli na nowe szczyty.. cały czas równiutko, kanalikiem do góry..
PS.A co z ta ropą?? Wygląda, jakby szli na nowe szczyty.. cały czas równiutko, kanalikiem do góry..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.