poczekam do 14Bemowo pisze:WTi moim zdaniem na S, a jak brentBOCZEK pisze:Rychu, jak mnie pamięć nie myli sam pisałeś o wzrotach...
DayTrading: Poniedziałek 20.05.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.05.2013
- harymilloki
- Maniak
Wkońcu ktoś to zauważył:) Myślałem że już nikt do tego nie dojdzie. Zalecałbym jeszcze spojrzeć na tygodniowy wykres i poszukać prawdopodobnego ORGR , ZAZNACZAM PRAWDOPODOBNEGO!!!atlanticos pisze:zaskoczę Cię bo mam po ostatnim weekendzie i spokojnym przyjrzeniu się wykresom ciekawą perspektywę dla edka - rynek pewnie to zweryfikuje...tak czytelny i wszędzie omawiany jest ten rgr na d1 ze na 80% wg mnie go nie zrealizujemy...antoniZ pisze:Hej żaba,
Sytuacja edzia mocno się komplikuje i są takie wizje u mnie w łepetynie
1. lecimy wg guru 1.275, szpila na 1.2677 i w górę
2. lecimy wg chmur na 1.3050 (+/- 10 pips) coś tam, a potem 1.3270 (???)
3. tu żaba twoja wizja...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Rychu, to spójrz się na M5, i powiedz jaką pozycję byś zajął i z jakim SL +TP, z punktu widzenia AT, czy czytałeś dużo o AT, ja nic
to dawaj!

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zostawcie Ryśka w spokoju! Sam Czak Noris daje mu kasę z TV.
Ten tydzień będzie należeć do niego.
Edzio spadek 1.2830, jankesi dobiorą longasów i leccccccciiiiiiimmmmmmyyyyyy.....
Edzio spadek 1.2830, jankesi dobiorą longasów i leccccccciiiiiiimmmmmmyyyyyy.....
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
a rączki przed tym umyją 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
Tygodniowy tez obserwowałem...potwierdza moją teorię...harymilloki pisze:Wkońcu ktoś to zauważył:) Myślałem że już nikt do tego nie dojdzie. Zalecałbym jeszcze spojrzeć na tygodniowy wykres i poszukać prawdopodobnego ORGR , ZAZNACZAM PRAWDOPODOBNEGO!!!atlanticos pisze:zaskoczę Cię bo mam po ostatnim weekendzie i spokojnym przyjrzeniu się wykresom ciekawą perspektywę dla edka - rynek pewnie to zweryfikuje...tak czytelny i wszędzie omawiany jest ten rgr na d1 ze na 80% wg mnie go nie zrealizujemy...antoniZ pisze:Hej żaba,
Sytuacja edzia mocno się komplikuje i są takie wizje u mnie w łepetynie
1. lecimy wg guru 1.275, szpila na 1.2677 i w górę
2. lecimy wg chmur na 1.3050 (+/- 10 pips) coś tam, a potem 1.3270 (???)
3. tu żaba twoja wizja...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zostawcie Ryśka w spokoju! Sam Czak Noris daje mu kasę z TV.
ktoś musi atmosfere ruszać żeby było wesoło hehe
Witam Panowie,
czaje się na longa tylko zastanawiam się do jakiego poziomu może cena jeszcze spaść przez najbliższe 10 min?
Jakieś ciekawe pomysły?
czaje się na longa tylko zastanawiam się do jakiego poziomu może cena jeszcze spaść przez najbliższe 10 min?
Jakieś ciekawe pomysły?
Dywergent, kasa z rzeźnika została skonsumowana w ubiegłym tygodniu.dywergent pisze:Zostawcie Ryśka w spokoju! Sam Czak Noris daje mu kasę z TV.
Pora zarobić na kolejne procenty. Jest motywacja, jest plan, realizuję...
P.S. Cały ubiegły tydzień siedziałem cicho więc pora troszkę rozruszać towarzystwo, zielona wróciła, zeuss znikł, roberheus zbankrutował, jak tu się nie cieszyć ???
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
jak sie czaisz to bierz, bo masz stosunkowo małego SL w porówniaiu do TP, poza tym sam coś zasugeruj, to chopaki cię poprawią w razie co,agesamswa pisze:czaje się na longa....
Tak myślę!
Tak myślę!