DayTrading: Poniedziałek 20.04.2015
- grzelulukas
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.04.2015
Coś cienko te opcje dzisiaj.
Mnie tam dziś ciekawi zachowanie DAXa. Z Grecją tam się wydaje w miare spokój na jakiś czas, chociaż w piątek spotkanie w Rydze ministrów więc znowu temat wróci jak boomerang, nie analizowałem sytuacji i nastrójów z Chin. Jak Wy tego DAXa widzicie dzisiaj w tym tyodniu?
Mnie tam dziś ciekawi zachowanie DAXa. Z Grecją tam się wydaje w miare spokój na jakiś czas, chociaż w piątek spotkanie w Rydze ministrów więc znowu temat wróci jak boomerang, nie analizowałem sytuacji i nastrójów z Chin. Jak Wy tego DAXa widzicie dzisiaj w tym tyodniu?
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
najlepiej grać swoje, byli tu tacy co się śmiali z kupowania daxa w piątekgrzelulukas pisze:Coś cienko te opcje dzisiaj.
podciągać usdjpy do 119,00 
to już 7 dzień spadkowy, jednak bez mocniejszego zjazdu, inwestorzy powinni się na tym etapie pakować w grubsze pozycje kupna

to już 7 dzień spadkowy, jednak bez mocniejszego zjazdu, inwestorzy powinni się na tym etapie pakować w grubsze pozycje kupna
tylko i mnie bossa ma zwiechę?
u mnie tak samo, coś nie tak jest
USD/CHF 1H - utrzymają wsparcie? Jak tak to edek w dół...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
u mnie smiga bez zastrzezen...homar pisze:tylko i mnie bossa ma zwiechę?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
luka na SP500 zobczymy czyja domkna na sesji usa Poniedzialki przy mnieszej plynnosc lubia podbijac
EUR/JPY 1H - czyżby rysował nam się klin zwyzkujący w trendzie spadkowym?
Ewentualne wybicie w dół może doprowadzić rynek w okolice 124.

Ewentualne wybicie w dół może doprowadzić rynek w okolice 124.
masz taka lukę u brokera?Nowy123 pisze:luka na SP500 zobczymy czyja domkna na sesji usa Poniedzialki przy mnieszej plynnosc lubia podbijac
myślisz że sapinka pójdzie dziś do góry w Poniedziałek?