DayTrading: Poniedziałek 18.08.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.08.2014
kto bierze S prócz mnie na futach SP500
co z tym kangurem
3 dni zero zmienności, a mnie swap kosztuje 

Swing
a co z ropą sie dzieje byłem pewny że 100$ przebijemy od dołu a to zonk
koks pisze:co z tym kangurem3 dni zero zmienności, a mnie swap kosztuje
to pozostaje bujnie i DT skalpowanie

- krzychu3_1989
- Pasjonat
a gdzie masz sl i tp bo to pytanie dotyczy daytrendingu czy dłuższego czasu?Nowy123 pisze:kto bierze S prócz mnie na futach SP500
jak to co cały świat gra shorty na ropie na złość putinowifrytek pisze:a co z ropą sie dzieje byłem pewny że 100$ przebijemy od dołu a to zonk

a najlepsze jest to że aby rosja mogła zabezpieczyć budzet na wypadek spadku cen powinna też grać shorty i koło sie zamyka ciekawe jak się to rozwinie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Pewnie 'zielone ludziki' z USA 'obnizają' ceny ropy robiąc na złość putinowi.frytek pisze:a co z ropą sie dzieje byłem pewny że 100$ przebijemy od dołu a to zonk
Ja bym nie gral przez najblizsze miesiace Longów na rope i gaz.
Ale to tylko moja opinia, nie poparta zadnymi dowodami

P.
Czołem,
Od rana słyszę o spadkach na indeksach, ale imo dzisiaj ich nie doczekamy, pomimo tego, że mamy luki na wszystkich indeksach. Ostatnio sprawdzałem jak ta sprawa wygląda na indeksach amerykańskich i wygląda na to, że luki zamykane są w granicach 2-3 dni. Sytuacja na Ukrainie nie jest tak tragiczna aby spodziewac sie jazdy jak ostatnio, tym bardziej, że indeksy USA są dosc mocne - warto spojrzec na nasdaq, gdzie zapowiadano ostrą walkę na poziomie 4k, a tu co ? nic... przeszli gładko.
Jak ktoś wziął eskę zaraz po otwarciu rynków to ma niezłą wtopę ... z tego, co widziałem to chyba Nowy zapakował eski ?
Od rana słyszę o spadkach na indeksach, ale imo dzisiaj ich nie doczekamy, pomimo tego, że mamy luki na wszystkich indeksach. Ostatnio sprawdzałem jak ta sprawa wygląda na indeksach amerykańskich i wygląda na to, że luki zamykane są w granicach 2-3 dni. Sytuacja na Ukrainie nie jest tak tragiczna aby spodziewac sie jazdy jak ostatnio, tym bardziej, że indeksy USA są dosc mocne - warto spojrzec na nasdaq, gdzie zapowiadano ostrą walkę na poziomie 4k, a tu co ? nic... przeszli gładko.
Jak ktoś wziął eskę zaraz po otwarciu rynków to ma niezłą wtopę ... z tego, co widziałem to chyba Nowy zapakował eski ?
... wyluzuj Zuza warkocze ...
bufi pisze:Pewnie 'zielone ludziki' z USA 'obnizają' ceny ropy robiąc na złość putinowi.frytek pisze:a co z ropą sie dzieje byłem pewny że 100$ przebijemy od dołu a to zonk
Ja bym nie gral przez najblizsze miesiace Longów na rope i gaz.
Ale to tylko moja opinia, nie poparta zadnymi dowodami
to chyba tylko ja siedze na L i chyba dobiore
P.
Piatkow zabawa byla na DT cel pokazywlem pierwszy...krzychu3_1989 pisze:a gdzie masz sl i tp bo to pytanie dotyczy daytrendingu czy dłuższego czasu?Nowy123 pisze:kto bierze S prócz mnie na futach SP500
teraz SL nie mam bo ja jeszcze mam z 1980 shorty wiec teraz to takie bujanie jak grasz DT to SL 10ptk ja poluje w podobna "zwalke" ja w PITEK jesli chodzi o ptk

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.