DayTrading: Poniedziałek 18.06.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.06.2018
no fakt jest S jak nic . licze na korekte piatkowych spadków właśnie w okolice 65,80 - no może ciut za wysoko ....65,65 by też było fajnie - i z tego poziomu soczyste S ...za całe depo 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Też tak zrobiłem..navik pisze:no fakt jest S jak nic . licze na korekte piatkowych spadków właśnie w okolice 65,80 - no może ciut za wysoko ....65,65 by też było fajnie - i z tego poziomu soczyste S ...za całe depo

dlatego ten tydzien już sobie odpuszczam ..
Rozegranie USD/CAD ; TP 1.32200
20% konta w pozycjach:
1 pozycja - 7% (+28 pipsów)
2 pozycja - 14% (+40 pipsów)
Zysk netto = +27% konta.
Cały czas przewaga kupujących. Po korekcie z rana, było właśnie wejście buy.
20% konta w pozycjach:
1 pozycja - 7% (+28 pipsów)
2 pozycja - 14% (+40 pipsów)
Zysk netto = +27% konta.
Cały czas przewaga kupujących. Po korekcie z rana, było właśnie wejście buy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Moze za nerwowy jestesblua24 pisze:Też tak zrobiłem..navik pisze:no fakt jest S jak nic . licze na korekte piatkowych spadków właśnie w okolice 65,80 - no może ciut za wysoko ....65,65 by też było fajnie - i z tego poziomu soczyste S ...za całe depotylko, ze mi nie wyszło
dlatego ten tydzien już sobie odpuszczam ..

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
dzisiaj taka bryndza ale niema co sie dziwic po takim ruchu ciezko oczekiwac jakiejs dobrej jazdy. mnie dzis troche pocieli troche pozarobilem. +/- na 0 ale teraz jest szansa na sukces
zasadzilem taka wieksza EL na eurusd po 1,1603 i mniejsza eL na audusd po 0,7415
taka to bardziej zabawa przy piwie niz trading bo depo to 60usd a lacznie jest zasadzka na 1,5lota w szczegolnosci ze zaraz draghi bedzie cos tam pierdolil wiec i tak wytna jestem pierwszy w kolejce do pojechania na danych ale twardo trzymam do ostatniej milisekundy az bedzie magiczna chwila i MC
ps cos im sie pomylilo na investing bo maja w kalendarzu mario na 19:30 a un o 21 przemowi

taka to bardziej zabawa przy piwie niz trading bo depo to 60usd a lacznie jest zasadzka na 1,5lota w szczegolnosci ze zaraz draghi bedzie cos tam pierdolil wiec i tak wytna jestem pierwszy w kolejce do pojechania na danych ale twardo trzymam do ostatniej milisekundy az bedzie magiczna chwila i MC

ps cos im sie pomylilo na investing bo maja w kalendarzu mario na 19:30 a un o 21 przemowi
High Leverage Overtrading 

jeszcze ociupinke i tp2 zaliczone bedzie
eeechh ... żeby tak codziennie tp wchodziło
taaaadaaammm ..... zaliczone tp2 65,79 - dla pewności jedno oczko mniej ustawiłem
takich tradów życzę sobie i wszystkim forumowiczom codziennie.
Narazie , do nastepnego

taaaadaaammm ..... zaliczone tp2 65,79 - dla pewności jedno oczko mniej ustawiłem

takich tradów życzę sobie i wszystkim forumowiczom codziennie.
Narazie , do nastepnego

Ostatnio zmieniony 18 cze 2018, 20:03 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
Widziałem w panoramienavik pisze:jeszcze ociupinke i tp2 zaliczone bedzie![]()

chyba cie śledza navik
nie oglądałem , co mówili ? o mnie coś ? - jak na mój temat gadali, to w nic nie wierzcie, to wszystko klamstwa sąTomasz196407 pisze:Widziałem w panoramienavik pisze:jeszcze ociupinke i tp2 zaliczone bedzie![]()
eeechh ... żeby tak codziennie tp wchodziło![]()
chyba cie śledza navik

-
- Fanatyk
coś z drona obraz jakieś okno i facet przy komp i kupa kasynavik pisze:nie oglądałem , co mówili ? o mnie coś ? - jak na mój temat gadali, to w nic nie wierzcie, to wszystko klamstwa sąTomasz196407 pisze:Widziałem w panoramienavik pisze:jeszcze ociupinke i tp2 zaliczone bedzie![]()
eeechh ... żeby tak codziennie tp wchodziło![]()
chyba cie śledza navik![]()
![]()
ja tylko skromnie btc ciągne i dax rano
UJ
poniżej 110.2 sell może jutro albo pojutrze
Ostatnio zmieniony 18 cze 2018, 20:22 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

do nastepnego

kurde... nie mogłem sie powstrzymac