no edek bije teraz cały czas w opór z 7 marca i w sumie już go nieco przeskoczył, będzie ciekawieBOCZEK pisze:ciekawe czy zaraz nie bedą sprzedawali, bo by pasowało pod scenario z całego dnia
DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
•Bundestag needs bailout details before vot , czyli decyzji jutro może nie być... bedą gadali uzgadniali szczegóły, potem głosowanie w miedzy czasie euforia i panika, dzień jak co dzień 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak nie ma kasy to jest skomplikowanaBOCZEK pisze:•Bundestag needs bailout details before vot , czyli decyzji jutro może nie być... bedą gadali uzgadniali szczegóły, potem głosowanie w miedzy czasie euforia i panika, dzień jak co dzień

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Albo ci co graja to co widza na wykresie.Ja miałem dzisiaj i L-ki i S-ki na edku i ejku i nie narzekam.laktor pisze:hmm od początku dnia nadal jest suma sumarum wzrost, spójrz na h4 edka, co tam się prędzej zrobi? bo raczej może pójść do góry, w tej chwili rynek jest nieobliczalny więc lepiej obserwować ale Ci którzy dali L z początkiem dnia to teraz są na plusieantoniZ pisze:Ależ cudowne wejście w L na eur/usd. Wymarzone, prawda ?
48% forum w byczym nastroju...
Teraz to na bank minimum, niżej nie zejdzie...
hahahahaahahahahahaahaaaaa
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- richard.cali
- Pasjonat
na 1.3050 może wywalić też, tak pasuje
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- ForexTig3r
- Maniak
EURUSD DANE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, 15:27 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
chodziło mi o to że ogólnie próba zamknięcia luki była jasna i longi były uzasadnione, a to że po drodze s ki i to spore były wiem i sam pisałem że jedną przegapiłem, natomiast krytyka longow do której się odnosiłem była nieuzasadniona i apropos teog pisałemAdam pisze:Albo ci co graja to co widza na wykresie.Ja miałem dzisiaj i L-ki i S-ki na edku i ejku i nie narzekam.laktor pisze:hmm od początku dnia nadal jest suma sumarum wzrost, spójrz na h4 edka, co tam się prędzej zrobi? bo raczej może pójść do góry, w tej chwili rynek jest nieobliczalny więc lepiej obserwować ale Ci którzy dali L z początkiem dnia to teraz są na plusieantoniZ pisze:Ależ cudowne wejście w L na eur/usd. Wymarzone, prawda ?
48% forum w byczym nastroju...
Teraz to na bank minimum, niżej nie zejdzie...
hahahahaahahahahahaahaaaaa
Aut viam inveniam aut faciam
Oj richard straciłeś darmowe 30 pipsów...richard.cali pisze:Gdzie to widać, że dał 4,2 lota na S na 1.2940, wyjaśnić i link poprosze. Oby nie musił ćwiczyć przed anglikami
http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... ml#p566579
w sumie miał Buy ale SL był na 1.2920 eeee tam co za róźnica ważne grać ja w mojej stopce...
Załapałem 1.29286.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
przypomina mi się luka z zeszłego orku, którą na edku domykali pół roku ponad
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!