DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Czy można podwoić konto na forexie w 28 godzin ?
Oczywiście że tak!
http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost6522168
hahahahaha
Oczywiście że tak!
http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost6522168
hahahahaha
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
podobnie było na początku ubiegłego roku. Dość płynnie przeszliśmy z fali 1 do 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cugan pisze:z punktu widzenia ekonomicznego nie tak do końca .Rybiński taki wariant szczegółowo wyjaśniałrafmax pisze: Jednak to co probuja zrobic jest istnym skurwysynst..em, złodziejstwem i nikt nigdy na cos takiego nie powinien sie godzic !! Dasz palec to ci wezma reke. To moze byc tylko pierwszy krok i wybadanie reakcji swiata/opini publicznej na takie rabunki pod osłona prawa...Noz sie w kieszeni otwiera.
może postanowili to zastosować
Tylko czy rzeczywiscie komus zalezy na poprawie sytuacji ekonomicznej? hmmm
ciekawym jest dlaczego akurat stawiaja taki warunek aby udzielic pomocy? nie ma innych alternatyw?
sorry dla mnie to skok na kase . Takie nagłe zajebanie 5 czy 10 % z rachunkow bankowych pod osłona prawa wnerwia mnie gorzej niz zwykł kieszonkowiec w markecie.
- richard.cali
- Pasjonat
Boczek nic nie będzie, kase zabiorom emerytom i utną ulgi wszelakie, będzie debata i kompromic a Cypr i tak dostanie pieniądze.
Skąd ta panika nagła
Skąd ta panika nagła

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Nie strasz bo mam sBemowo pisze:podobnie było na początku ubiegłego roku. Dość płynnie przeszliśmy z fali 1 do 3

zwróć uwagę na EUR/GBPpsxor pisze:Nie strasz bo mam sBemowo pisze:podobnie było na początku ubiegłego roku. Dość płynnie przeszliśmy z fali 1 do 3przy dzisiejszej gospodarce uk, nie sądze żeby długoterminowo utrzymywał się ten trend.
pro spadkowy RGR na kablu raczej się nie sprawdzi
Z drugiej strony nie wierzę w przegłosowanie tego projektu, za duże wpływy rosji są na cyprze
-- Dodano: pn 18-03-2013, 10:28 --
wspomniany rgr już powinien się zrealizować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dokładnie to jest uczciwe zajebać wszystkim ten sam procentrafmax pisze:cugan pisze:z punktu widzenia ekonomicznego nie tak do końca .Rybiński taki wariant szczegółowo wyjaśniałrafmax pisze: Jednak to co probuja zrobic jest istnym skurwysynst..em, złodziejstwem i nikt nigdy na cos takiego nie powinien sie godzic !! Dasz palec to ci wezma reke. To moze byc tylko pierwszy krok i wybadanie reakcji swiata/opini publicznej na takie rabunki pod osłona prawa...Noz sie w kieszeni otwiera.
może postanowili to zastosować
Tylko czy rzeczywiscie komus zalezy na poprawie sytuacji ekonomicznej? hmmm
ciekawym jest dlaczego akurat stawiaja taki warunek aby udzielic pomocy? nie ma innych alternatyw?
sorry dla mnie to skok na kase . Takie nagłe zajebanie 5 czy 10 % z rachunkow bankowych pod osłona prawa wnerwia mnie gorzej niz zwykł kieszonkowiec w markecie.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
dobre miejsce na L z małym SL , technicznego punktu widzenia
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
na edku probuja wbic do kanału d1/w1
Cyprus: bond yields surge higher
Written by Mike Paterson
March 18, 2013 at 09:16 GMT
* June 2103 currently 70%
* 2020 up to 10.4%
Written by Mike Paterson
March 18, 2013 at 09:16 GMT