1,2810szczudlo6 pisze:rafmax pisze:EUR/AUD kto chetny na short?
tp 1,2920?
DayTrading: Poniedziałek 18.02.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.02.2013
tak ze moze nas czekac jeszcze jeden zjazd lub plaska jakas - boczniak a jestesmy na oporach
jedyna sila ktora moze zdolowac E J to jest EUR USD bo U J bedzie zapewne grany od bandy do bandy i czekanie na wybranie nowego wodza BOJ
jedyna sila ktora moze zdolowac E J to jest EUR USD bo U J bedzie zapewne grany od bandy do bandy i czekanie na wybranie nowego wodza BOJ
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 14:47 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Zależy na jakim interwale gramy , ja jeszcze na m15 widzę mały wyskok i póżniej możliwy spadek ale po wyznaczeniu jakiejś formacji, bez tego nie wchodzę i oczywiście potwierdzeniu na h1....Nowy123 pisze:tak ze moze nas czekac jeszcze jeden zjazd lub plaska jakas - boczniak a jestesmy na oporach
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Ci teraz bedą się przepychali kto ma lepszą anlizę, zapomnieli już chłopaki że analiza to nic, a jedynym celem jest zarobek
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nowy123 pisze:

Analiza analizą ja dzisiaj za grubo nie wchodzę , jestem po wczorajszej imprezie imieninowej i głowa nie taka jak powinna byc.... hehe... Powodzenie w zajmowaniu pozycji życzę.....BOCZEK pisze:Ci teraz bedą się przepychali kto ma lepszą anlizę, zapomnieli już chłopaki że analiza to nic, a jedynym celem jest zarobek
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Ja tam bardziej widzę longina, pomijając fakt, że siedzimy w konsoli. Poczekałbym na wybicie i pulback h1.rafmax pisze:1,2810szczudlo6 pisze:rafmax pisze:EUR/AUD kto chetny na short?
tp 1,2920?
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 14:55 przez Dmn112, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Tak coś na szybko......
Jak widać z tabeli na EJKU siedzicie na szczycie

Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 15:03 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.