wszytko stoi żadnych ruchów w gore i dól - kto to rozrusza Mario?z reszta szef ECB otwarcie przyznał, że na grudniowym posiedzeniu szeroko była omawiana kwestia obniżki stóp procentowych i być może podczas dzisiejszego wystąpienia odniesie się także do tego tematu a wiec opad w dół moim zdaniem - i nic jako kobieta nie bedę miala przeciwko temu
UK Deputy PM Clegg says UK is not dancing to the tune of rating firms.
ale im powiedzieli
Ostatnio zmieniony 17 gru 2012, 13:00 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Ja się sugeruje UP-em odnośnie danych, skoro od września praktycznie ciągle jechało w dół, to czemu teraz ma nie jechać w górę ? Pomarzyć sobie mogę prawda ? A jak będzie to i tak na 100% nikt nie jest pewny
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Greek Troika report projects debt ratio at 124% in 2020
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!