Jones pisze:za sprawą forum zacząłem od czasu do czasu czytać te pozycje
ciągle wychodziło że gram przeciwnie do maorgana no i innych ale jego jakoś najbardziej zapamiętałem
już od dawna trzymał sel na eurusd a to rośnie i rośnie notabene już dawno powinien być wystopowany
teraz pewnie będzie namawiał na wzrosty bo peknie 1,40xx no i wtedy pięknie się odwróci na eS
ciężko mi zrozumieć że taki gracz a tak jakoś słabo z tymi pozycjami
nie myślałeś że te info to tak specjalnie żeby narobić mętliku lepiej skupić się na wykresie bo tam leży sedno sprawy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
dzis byly dobre dane z USA > i jak sie dolar zachowuje ? wg mnie chodzi o to , ze jak gospodara zaczyna radzic sobie przy takich poziomach to trzeba je trzymac.
Swoja droga dzis czytalem reklame mini ratki w PKO BP - 29% !!!
wiec po co panstwo obniza oprocentowanie jak smiertelnik i tak z tego nie skorzysta
zamiast kredyty dawac po 3-4% krecilo by sie wszystko jak ta lala
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek
ciągle wychodziło że gram przeciwnie do maorgana no i innych ale jego jakoś najbardziej zapamiętałem
już od dawna trzymał sel na eurusd a to rośnie i rośnie notabene już dawno powinien być wystopowany
teraz pewnie będzie namawiał na wzrosty bo peknie 1,40xx no i wtedy pięknie się odwróci na eS
nie myślałeś że te info to tak specjalnie żeby narobić mętliku lepiej skupić się na wykresie bo tam leży sedno sprawy
nie nie ja gram swoje żaden news mnie nie interesuje w sensie kierowania się nim
generalnie tak mam że patrze jak rynek reaguje a nie jaka jest interpretacja
nie nie ja gram swoje żaden news mnie nie interesuje w sensie kierowania się nim
generalnie tak mam że patrze jak rynek reaguje a nie jaka jest interpretacja
no to tak jak ja dokładnie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
ukraina i rosja jednak sie zbroja jednii drudzy nie odpuszczaja mowi sie czustkach etnicznych nawet armaty przenoszace glowice nekluarne to raczej na l niz na s na zlocie! notabene te armaty kupione w sklepie z militariami survivalowymi
-- Dodano: 17 mar 2014, 22:23 --
ukraina i rosja jednak sie zbroja jednii drudzy nie odpuszczaja mowi sie czustkach etnicznych nawet armaty przenoszace glowice nekluarne to raczej na l niz na s na zlocie!
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie