No cóż piękne odbiciehighend pisze:Narysujcie sobie fibo po mojemu scinajac gorne knoty.
i gdzie kablos odbil?
To juz jest Fibo Level 2
-- Dodano: 16 lut 2015, 20:46 --
A rzeznik i ujek imho w dol z powodu jena i spadkow na indeksach. Ach moglem to S na dax zostawic. Od 10950 bylo.
Dax na dziennym jest klin. Wyjdzie z niego i bum. 10400 w zasiegu. Jednak trend wzrostowy wiec z rozwaga trzeba....
DayTrading: Poniedziałek 16.02.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.02.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Let the pips flow 
Nowy, utrzymałeś te S co na SP500 dobierałeś w ubiegłym tygodniu?
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.
-
Mpapiez
Pieprzone spekulanty
...
Nie pozwolą H4 sie zamknąć poniżej 1.1350.
Poubierali ludzi w eSki to teraz można do góry
czyli wiadomo na jakich pozycjach siedzą grubasyMpapiez pisze:Pieprzone spekulanty...
może chcą się odbić od 1,135?
Nowy
Na ujku trzymam longi bo widać ze skoro Goldmany napisali 124 to tyle ma być i bronia wsparcia jak oka w głowie. Pytanie czy dobija edka Azjaci ? No i ten kangur bo już mi cierpliwości do niego brakuje. Fundamenty jedno a wykres swoje. Znowu zarwana nic przez RBA. No i zacząłem grać na parytet aud=nzd
Na ujku trzymam longi bo widać ze skoro Goldmany napisali 124 to tyle ma być i bronia wsparcia jak oka w głowie. Pytanie czy dobija edka Azjaci ? No i ten kangur bo już mi cierpliwości do niego brakuje. Fundamenty jedno a wykres swoje. Znowu zarwana nic przez RBA. No i zacząłem grać na parytet aud=nzd
Ostatnio zmieniony 16 lut 2015, 21:10 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mpapiez
A nie wiesz po co ? Przecież z tych rozmów nic nie wynikło.CR04 pisze:może chcą się odbić od 1,135?
Rozmowy nie zostały anulowane tylko zawieszone. Zwalili kurs, przeanalizowali że w sumie nic nie wiadomo to powrót skąd przyszli
Kluczem do kierunku jest 1.1350.
może na edku rysują teraz cycki od dołu
wiszące 
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a gdzie Wy się chcecie wybierać bez USA? Wolne żarty panowie. Na lubie bawić się we wróżkę, ale obstawił bym prosty manewr, dziś nie zamkną za nisko, jutro podbiją ładnie Lki by jutro bądź po jutrze zwalić kurs na ryj.
USA, też musi mieć swoje 3 grosze, ewentualnie już się dogadali, tylko nie oficjalnie i jutro londyn z USA załaduje się od dołu, wszystko wyjdzie na sesji USA moim zdaniem.
USA, też musi mieć swoje 3 grosze, ewentualnie już się dogadali, tylko nie oficjalnie i jutro londyn z USA załaduje się od dołu, wszystko wyjdzie na sesji USA moim zdaniem.
santo pisze:a mi się odbił od zielonej kreskiMexB. pisze:ktos obserwuje rzeźnika? przeciez idelanie odbil od 38 fibo wzrostowej fali od 3go lutego... miazga ;d..... fibo trochę niżej wyszło mi od dołka do szczytu
https://www.mql5.com/en/charts/3034599/ ... g-point-of
haha, no racja, mialem jeszcze jakies inne fibo pociągnięte wczesniej i to od niego "odbilo", moja wtopa
Bądź cierpliwy.