DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
na jamniku PATowa sytuacja, jak na moje po 128,6 S a po 128,0 L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Oczywiscie ze prawie zawsze zarobi, jedynie musisz miec uwzgledniony SL no poziomie 3000 pips.psxor pisze:Widze działamy w 2 rozne strony, ty L ja SBemowo pisze:2 sygnał kupna na edku podwoiłem pozycję, wcześniejsza była stratnaKiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.
Przy takim sl zeby przyzwoicie zarobic musisz miec wielomilionowy kapital
a broker ile pobiera ci premi za kazdy dzienpsxor pisze:Widze działamy w 2 rozne strony, ty L ja SBemowo pisze:2 sygnał kupna na edku podwoiłem pozycję, wcześniejsza była stratnaKiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.
psxor pisze:Widze działamy w 2 rozne strony, ty L ja SBemowo pisze:2 sygnał kupna na edku podwoiłem pozycję, wcześniejsza była stratnaKiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.
To już prawdopodobnnie ostatnia pozycja na L. Inne pary:
kabel - S
kangur - S
Edek jeszcze się różni od powyższych
To po co w DT tracisz czas?psxor pisze:Kiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

na DT bawie sie mniejszymi kwotami, zazwyczaj polowa lota. A jak dlugo terminowo to raczej lot-2 lotyrabit pisze:To po co w DT tracisz czas?psxor pisze:Kiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.
USD JPY GPB JPY domlneli luki z niedzieli ale EUR JPY jeszcze nie 

jaką lukę na euro jenie?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- richard.cali
- Pasjonat
ale tutaj większość traci czas...rabit pisze:To po co w DT tracisz czas?psxor pisze:Kiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Jak Draghi coś dzisiaj powie głupiego to domknie szybciej niż Ci się wydajeNowy123 pisze:USD JPY GPB JPY domlneli luki z niedzieli ale EUR JPY jeszcze nie