DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
ejek te setki robi szybciej niż kasjerka w banku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dla mnie teraz echf jest piekne pod buy ze stopem tylko 20 pipscrok. pisze:normalne e.chf wpasowuje sie w spadek szkoda, ze jak wszystko roslo to tu albo spadalo albo stalo w miejscu ....
sorry poniosło mniezibi pisze:kolego to jest day trading co Ty wypisujeszjasiek13n pisze:ale jak już odbijemy to zgodnie z teorią eliota 1,3700 przebijemy. Jak na razie nie ma co marzyć tylko zgarniać co jest

- richard.cali
- Pasjonat
Od tej nic się nie zmieniło...gdzie będzie dno?, napewno nie na 1.3010.BOCZEK pisze:Rychu, a jak tam euro/jen, bo patrz sobie na L, nie wiem jak ty się zapatrujesz, możesz rzucić jakś analizkę

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

pytałem się o ojro/jena a nie edłarda
a na ojro jenie na m1 jak widać formacja odwócenia trendu

na edłardzie podobnie
tylko czy ....
a na ojro jenie na m1 jak widać formacja odwócenia trendu

na edłardzie podobnie
tylko czy ....

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, 10:39 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zwróć tylko uwagę na lewar. Poza tym koleś jest z Kataru. Pewnie kieszonkowym gra.antoniZ pisze:Sennie dziś...
Ponieważ nasz niedoszły forumowy milioner zniknął (pewnie spędza czas na siłowni)![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... 4-440.html
znalazłem nowego na FF
http://www.forexfactory.com/qatari*man
Ma już prawie pół miliona (Euro, nie dolarów).
Znalazłem przypadkiem obserując statystyki Lotów na FF. Wczoraj miał z 400 lotów na kupnie EUR/USD. Dziś zmienił walor.

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
tak, na edwardzie, może to okazać się oRGRem, na m1
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak dla mnie na h4 ładny fake - jedziemy na 126, tam szukałbym jakiegoś setupu na LBOCZEK pisze:tak, na edwardzie, może to okazać się oRGRem, na m1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kashper pisze:Poza tym koleś jest z Kataru. Pewnie kieszonkowym gra.

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

zarombisty poziom na eLjasiek13n pisze:jak dla mnie na h4 ładny fake - jedziemy na 126, tam szukałbym jakiegoś setupu na LBOCZEK pisze:tak, na edwardzie, może to okazać się oRGRem, na m1

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, 10:44 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.