na oandzie wczoraj było 83% na long, dzisiaj 75% ciekawe dlaczego spadło?kuchara23 pisze:ZLOTO = GOLD
ale mocny spadek zlota na tym rynku,
obecna cena: 1406 dolarow za uncje
to jest spadek jednodniowy o ponad 6 procent!!!
niesamowity spadek
DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
- richard.cali
- Pasjonat
Boczek, strach to niewiedza że spadnie...Crok ma dużo kasy to może L-kować...BOCZEK pisze:przy obecnym poziomie moge sobie zostawić to zlecenie, bądz co bądz za parę lat pewnie bedę na plusrichard.cali pisze:
Crok + Boczek = Ekipa
-- Dodano: pn 15-04-2013, 15:59 --
dalej obstawiam 1,313
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

spadki surowców jednoznacznie wpływają na obniżenie kosztu produkcji,kuchara23 pisze:duze spadki na surowcach, zaczelo sie pod koniec zeszlego 15 tygodnia, do tej pory trwaja nieustannie
Czy grozi nam DEFLACJA? czy defloracja? też na D

na fakt, rychu, muszę przyznać ze tracę na tej L - tracę, co nie znaczy ze straciłem. Jakoś mnie te spadki nie napawają do spadków
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
na godzinowym na edku mam kolejny sygnał kupna.
AUD spada i bedzie spadał ale nie przez jakieś cudowne wskażniki nie od dzis wiadomo że jest silnie skorelowany z surowcami i jak one spadaja to aud też spadaBemowo pisze:Fundamenty, o których wspominaliście genialnie zadziałały.
Zapowiada się porządne lanie na kangurze
wskaźniki są ustawione na long, ale i w tym przypadku jednoznacznie sugerują co dalej.
Czekać na korektę i S
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
nihuuuja pójdzie dołem z tego trójkąta co pokazałeś w poprzednim poście http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/78217Bemowo pisze:na godzinowym na edku mam kolejny sygnał kupna.
- zastapmnie
- Pasjonat
wyciągają tego edka, co się obsunie, za włosy go i za tyłek:)
albo za włosy na tyłku
albo za włosy na tyłku

Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Bemowo pisze:na godzinowym na edku mam kolejny sygnał kupna.
chyba na m5
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Przepraszam,pr7emo pisze:nihuuuja pójdzie dołem z tego trójkąta co pokazałeś w poprzednim poście http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/78217Bemowo pisze:na godzinowym na edku mam kolejny sygnał kupna.

gram naprawdę dużym kapitałem,
a to, że takie spustoszenie powodują na rynku to nie moja wina

-- Dodano: pn 15-04-2013, 15:22 --
pewen wynalazek, który mam na H1 działa z dużym opóźnieniem, lub wyprzedzeniem. Daje sygnał z większym SL 20 - 30 pipsBOCZEK pisze:Bemowo pisze:na godzinowym na edku mam kolejny sygnał kupna.
chyba na m5