Mozesz wrzucic wykres ? U mnie sie jeszcze nie zamknela...Ambasador pisze:Mi się pięknie luka zamknęła i zostaje mój long z 10811.Glen69 pisze:
Byłem dziś prowzrostowo do DAX nastawiony ale po takim otwarciu raczej poczekam.
DayTrading: Poniedziałek 14.11.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.11.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2016, 09:07 przez rabit, łącznie zmieniany 2 razy.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Graj L i zarabiaj ja czekam na wielkie spadki
Czekaj czekajlutek pisze:Graj L i zarabiaj ja czekam na wielkie spadki

edek leci:))
swieczka czerwona taka ładna:))
swieczka czerwona taka ładna:))
Ktoś wie dlaczego edek od kilku dni spada ?.
[quote="kolbi123"]Ktoś wie dlaczego edek od kilku dni spada ?.[/ nikt nie wie , dopiero po fakcie wszyscy będa wiedzieli , DB upada to i ojro spada jeszcze czekamy na daxa 

Trump = mocna ameryka = mocny dolar. na 50 latce dolara nie jestesmy naweet w polowie drogi. Na W1 objecie bessy. Wyjscie z konsoli. Wystarczająco leszcza ubranych w L. Bo niżej być nie może. Bo euro wciaż droższe od dolara. pewnie sporo by sie znalazlo powodówkolbi123 pisze:Ktoś wie dlaczego edek od kilku dni spada ?.

Leszczy dobre stwierdzeni , Ty tez jestes leszczem tylko w chwilowej euforii:)))Nieśmiertelny Trader pisze:Trump = mocna ameryka = mocny dolar. na 50 latce dolara nie jestesmy naweet w polowie drogi. Na W1 objecie bessy. Wyjscie z konsoli. Wystarczająco leszcza ubranych w L. Bo niżej być nie może. Bo euro wciaż droższe od dolara. pewnie sporo by sie znalazlokolbi123 pisze:Ktoś wie dlaczego edek od kilku dni spada ?.
Oklutek pisze:Leszczy dobre stwierdzeni , Ty tez jestes leszczem tylko w chwilowej euforii:)))Nieśmiertelny Trader pisze:Trump = mocna ameryka = mocny dolar. na 50 latce dolara nie jestesmy naweet w polowie drogi. Na W1 objecie bessy. Wyjscie z konsoli. Wystarczająco leszcza ubranych w L. Bo niżej być nie może. Bo euro wciaż droższe od dolara. pewnie sporo by sie znalazlokolbi123 pisze:Ktoś wie dlaczego edek od kilku dni spada ?.

a jak Db upadnie to nie bedzie co zbierać z tej gieły i forexa:))