Nie ma nie ma. Ale ja juz siedze w tym pociagu i najwyzej sie wykoleje chociaz pamietaj ze im bardziej guma napieta tym poxniej ostrzejsza zabawaMathon pisze:Kusus pisze:Ponownie pragnę zwrócić uwagę na pociąg który jeszcze stoi na peronie a nazywa się Eur/Aud
Na D1 flaga, H4 flaga no i fajny Lth+1(a,b), C1, III
Zasięg? 1.52 myślę, to na początek
Tak obserwuje i obserwuje i chyba nie ma na tyle siły, przynajmniej nie dzisiaj
DayTrading: Poniedziałek 14.08.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.08.2017
Kusus pisze:Nie ma nie ma. Ale ja juz siedze w tym pociagu i najwyzej sie wykoleje chociaz pamietaj ze im bardziej guma napieta tym poxniej ostrzejsza zabawaMathon pisze:Kusus pisze:Ponownie pragnę zwrócić uwagę na pociąg który jeszcze stoi na peronie a nazywa się Eur/Aud
Coś sie ruszytło, wyszło z konsoli na m5. Ja też siedze ale skromnie. Ty to taki ryzykant widze jesteś
DAX chyba sobie żarty robi. 
Nie jestem ryzykantem choć czasami z nudów zagram coś bardziej nonszalancko. Ale nie w tym przypadku - Siedzę na Audach od kilku lat i wiem co robię. Jak mam gdzieś grubą pozycję, to nie bez powodu. Dobra, ale nie gadajmy o tym. Ważne, że ziścił się mój szatański plan 1,3C + Lowe... Czekamy na pivota.Mathon pisze:Ponownie pragnę zwrócić uwagę na pociąg który jeszcze stoi na peronie a nazywa się Eur/Aud
Nie ma nie ma. Ale ja juz siedze w tym pociagu i najwyzej sie wykoleje chociaz pamietaj ze im bardziej guma napieta tym poxniej ostrzejsza zabawa
Coś sie ruszytło, wyszło z konsoli na m5. Ja też siedze ale skromnie. Ty to taki ryzykant widze jesteś
Odnośnie dax-a: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p879447
I co dalej?
I co dalej?
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Tyle napisałeś o nim i pytasz terazZolo pisze:Odnośnie dax-a: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p879447
I co dalej?
Wystarczy tego wzrostu czy pompka dalej? na razie się zastanawiają...
- F-You Money
- Pasjonat

piszę ci jaki będzie efekt twojego czekania, ten opór, który pokazujesz zostanie pokonany, cena nieznacznie, naście pips buja się, ale co się stanie już wiadomo.Świeżak44 pisze:Farciarz na oporze chcesz wchodzić w L? W takich miejscach to się czeka..
-- Dodano: 14 sie 2017, 07:37 --
Edek w dół. Już zarabia..
PS tak właśnie powstaje wiedza o tworzeniu się dołka, jeśli wie się, ze to dołek, wiadomo co robić
Spójrz na to piękno wykresu, jak on powstaje na instrumentach, tylko czekać na ostateczny wystrzał w górę.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2017, 15:20 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
jak nara zie cena spadła pokonała wsparcie i broni wsparcia/oporu od dołu.F-You Money pisze:piszę ci jaki będzie efekt twojego czekania, ten opór, który pokazujesz zostanie pokonany, cena nieznacznie, naście pips buja się, ale co się stanie już wiadomo.Świeżak44 pisze:Farciarz na oporze chcesz wchodzić w L? W takich miejscach to się czeka..
-- Dodano: 14 sie 2017, 07:37 --
Edek w dół. Już zarabia..
PS tak właśnie powstaje wiedza o tworzeniu się dołka, jeśli wie się, ze to dołek, wiadomo co robić
- fx-technik
- Fanatyk

Ja już nic nie piszę, tylko czytam tych wiedzących i śmiech mnie ogarnia...
-- Dodano: 14 sie 2017, 16:01 --
No patrzcie Państwo!
Świeżak lepszy od Farciarza!!!

-- Dodano: 14 sie 2017, 16:01 --
No patrzcie Państwo!
Świeżak lepszy od Farciarza!!!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?