DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
dla wszystkich bystrzaków tutaj przypominam tylko ze w piatek mielismy wyjatkowy wysyp swiec dziennych IB na wielu parach...
na edku kolejne poprawienie low i spadek poniżej 1.35 było by sygnałem końca wzrostów ale póki co nie ma takiego sygnału więc nie ma co wyprzedzać faktów i grać dalej eLki a naturalnym celem jest 1.4 to trochę tak jak na kablu jakiś czas temu każdy chciał złapać szczyt a kabel UP i UP
dopóki nie spadną poniżej 1.35 jestem pewny na 99% że będzie 1.4 tak widać na wykresie i tak widać po tym jak mainstream finansowy karmi nas informacjami o mocnym dolarze 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

to już w piątek widziałem też

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to przegapiłem to na forum - pamietam, że pisał o kawie - ale nie wiedziałem jak w nią wszedł.Ciapul pisze: taaa... tylko że on chyba w najgorszym momencie tam wszedł z S....
tzn. to co zarobił na sp500 przepitolił na kawie? bo raczej chyba pamietam, że wypłacał zysk z sp500?
na teraz DAX - uważam tak jak Nowy123 - S.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nowy123 pisze:DAx doszedl do oporow SP500 FUTY TEZ
myślisz ze bedzie zjazd?
Zbieram pipsy na moje S6.
kolego szanuje Cie bo jako nieliczny piszesz czasem cos sensownego ale tu sie z Toba nie zgodze.lukpiasek pisze:na edku kolejne poprawienie low i spadek poniżej 1.35 było by sygnałem końca wzrostów ale póki co nie ma takiego sygnału więc nie ma co wyprzedzać faktów i grać dalej eLki a naturalnym celem jest 1.4 to trochę tak jak na kablu jakiś czas temu każdy chciał złapać szczyt a kabel UP i UPdopóki nie spadną poniżej 1.35 jestem pewny na 99% że będzie 1.4 tak widać na wykresie i tak widać po tym jak mainstream finansowy karmi nas informacjami o mocnym dolarze
spojrz gdzie jestesmy na weekly i na układ ostatnich swiec dziennych. mi brakuje do szczescia tylko tzw fakey setup dzis i bedzie ostro

ale pamietaj ze ja gram na demo !

Ostatnio zmieniony 14 lip 2014, 10:23 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mysle ze teraz naDT domykanie luk naSP500 ktora by byl teraz gdyby kasowy sie otworzylr4dkoo pisze:Nowy123 pisze:DAx doszedl do oporow SP500 FUTY TEZ
myślisz ze bedzie zjazd?
ten podjaz na edku to jakiś nonsens jeszcze rozumiem złoto up obligaje down a nawet uj od rana rosnie !!
CO myślą ze M,ario w Strasburgu i to w francji bedzie gołębi przeciez nie poto obniżał stopy zeby edek był po 1,40!!
Po prosu bank sterka przegropowuje sie by udzerzyc z wieksza siła na 1,35
CO myślą ze M,ario w Strasburgu i to w francji bedzie gołębi przeciez nie poto obniżał stopy zeby edek był po 1,40!!
Po prosu bank sterka przegropowuje sie by udzerzyc z wieksza siła na 1,35
chciwość jest dobra