mam S na 9707highend pisze:byłoby miło 9500 pkt - na razie zabezpieczyłem pozycję i zostawiam. Pewności nie ma, w końcu mamy trend wzrostowy na indeksach....r4dkoo pisze:target?highend pisze:DAX - zaraz się wyjaśni czy UP czy DOWN. Jesteśmy na 38.2 fibo H1 od szczytu do dołka
edit: dałem S od 9777
edit: fibo działa
DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.07.2014
Zbieram pipsy na moje S6.
może być fałszywka hmm?koks pisze: mamy na razie zielony dzień na kukurydzy, pierwszy od dawna.. co najmniej na razie
ja już swoje zdanie nt surowców rolnych napisałem dzisiaj - trzymam. jak spadnie dalej poza pewne poziomy to hedge pewnie. Tym bardziej, że broker pozwala trzymać je w nieskończoność.....
-- Dodano: 14 lip 2014, 14:46 --
myślę, że jak wróci ponad 9800 to raczej dalej UP.... ale co ja się tam znamr4dkoo pisze: mam S na 9707myslisz, ze zdazy wrocic do tego poziomu czy uciekac? fakt trend wzrostowy na indeksach, 9500 to troche za duzy cel chyba…
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale raczej nie wroci, prawda? 
-- Dodano: 14 lip 2014, 15:57 --
kurde wam tez tak forum sie wiesza? i wyskakuje problem z serwerem?
-- Dodano: 14 lip 2014, 15:57 --
kurde wam tez tak forum sie wiesza? i wyskakuje problem z serwerem?
W dniu dzisiejszym postawiłem ostatnią S-kę na E/U poziom 1.3630 depo wytrzyma gdzieś w granicy 1.38. Planowany target okolice 1.34. czas do 6 sierpnia. No i zobaczymy czy urlop będzie na bogato czy MC 
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
- atlanticos
- Maniak

a może bys wrzucił wykres na podstawie czego masz to wejście bo tu kasynem poleciałeś troche... Czym się kierujesz ( nie twierdze ze nie bedzie w dol lecialo) analiza, lanie wosku? Fazy księzyca? Wróżbita Maciej? Latwiej bedzie innym zrozumiec Twoj tok mysleniaPanoptic pisze:W dniu dzisiejszym postawiłem ostatnią S-kę na E/U poziom 1.3630 depo wytrzyma gdzieś w granicy 1.38. Planowany target okolice 1.34. czas do 6 sierpnia. No i zobaczymy czy urlop będzie na bogato czy MC
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jaki odsetek tych 'innych' szacujesz ?atlanticos pisze:Latwiej bedzie innym zrozumiec Twoj tok myslenia![]()
![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Żaba co tu kreślić jak mamy tak długą konsolęatlanticos pisze:a może bys wrzucił wykres na podstawie czego masz to wejście bo tu kasynem poleciałeś troche... Czym się kierujesz ( nie twierdze ze nie bedzie w dol lecialo) analiza, lanie wosku? Fazy księzyca? Wróżbita Maciej? Latwiej bedzie innym zrozumiec Twoj tok mysleniaPanoptic pisze:W dniu dzisiejszym postawiłem ostatnią S-kę na E/U poziom 1.3630 depo wytrzyma gdzieś w granicy 1.38. Planowany target okolice 1.34. czas do 6 sierpnia. No i zobaczymy czy urlop będzie na bogato czy MC![]()
![]()
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
niby taki głupi Łukaszenka a jak czasem mądrze gada :
Powinniśmy wspierać tych, którzy są obecnie w stanie pracować samodzielnie i bez strat, a tym, którzy nie chcę i nie mogą, powinniśmy dać termin co najmniej do końca roku i sprywatyzować, sprzedać tym, którzy chcą pracować
Powinniśmy wspierać tych, którzy są obecnie w stanie pracować samodzielnie i bez strat, a tym, którzy nie chcę i nie mogą, powinniśmy dać termin co najmniej do końca roku i sprywatyzować, sprzedać tym, którzy chcą pracować
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
03:30 AUD Protokół zebrania na temat polityki pieniężnej
@highend co dalej z dax bo prawie w miejscu stoi? koniec handlu na dzis?