PS.A i zobaczymy, czy nie można się nauczyć tradingu na demo..

Mistrzu, z Tobą przegrać to jak z wieloma wygrać.Świeżak44 pisze: ↑14 cze 2021, 17:43Jak bym się miał uczyć w realu, to skończyłbym pare lat temu i dalej nie wiedział o co chodzi w tej grze....
PS.A i zobaczymy, czy nie można się nauczyć tradingu na demo..PS. Krab ty też tam działaj, bo ja cie przegonie. Daje ci fory. Masz jeszcze dosłownie pare dni.. Spiesz się zarabiać
![]()
No, fajnie. Jedynie dwa błędy widać - pozwoliłeś na 2 spore obsuwy podczas całego okresu tradingu. Gdyby nie to, można by powiedzieć, że idealnie. Gratuluję.Świeżak44 pisze: ↑14 cze 2021, 17:26Witam po przerwie.
Prosze pąństwa, 814K, krzywa kapitału OK. Jutro pojutrze powinna być bąnka czyli 1000%, bo start ze 100K. Na drugim koncie troche gorzej idzie bo jest 200%, ale tam większym ryzykiem.. No i jeszcze konkursowe. Jak osiągne +1000% to zaczynam przygodę z tradingiem od nowa. Zostało jeszcze dośc czasu żeby powalczyc.. Jest postęp od jakiś 3 tygodni. Mowa metoda, gra z trendem na M1. Ale nie zapeszajmy.
Jak widać wróciłem silniejszy. To już nie jest równia pochyła jak przez pierwsze lata... Mam zamiar to samo zrobić na koncie real w konkursie, ale jeszcze chce się upewnić, że to działa cały czas ta moja gra.
Dzięki za podpowiedźXAB pisze: ↑14 cze 2021, 22:51
PaulGilbert
rysujesz flage ok ale jej nie skrzywiaj bo to musi byc rownoległejesli to ma byc flaga
sorki ze na twoim i albo rybka albo pipka
https://zapodaj.net/c842be38c6bf9.jpg.html