psxor pisze:
Btw. Ucz sie do matury wtedy bedziesz mogl zarobic pierwsze 1000 zl i wplacic do depo a nie na demo ciagle

psxor pisze:
Btw. Ucz sie do matury wtedy bedziesz mogl zarobic pierwsze 1000 zl i wplacic do depo a nie na demo ciagle
Zakupiłem wczoraj w EMPI.. tę książkę http://onepress.pl/ksiazki/w-transie-in ... wtrain.htm, nawet chyba wczoraj ktoś zamieszczał link do nie. Polecam ją przeczytać, gość o psychologi inwestowania pisze. Tam także jest poruszona kwestia tych ludzi w garniturkach tzw inteligencji. Podobno oni właśnie najwięcej tracą.cajto pisze:Tak sobie przejrzałem Forsala, Bankiera, Parkiet pod kątem FX i doszedłem do wniosku, że bardziej wartościowy od wszystkich razem wziętych portali jest... dział DT na naszym Nawi![]()
To nie żart, tutaj wśród dziesiątek życzeniowych analiz trafiają się czasem naprawdę wartościowe rozpiski, można z kimś wymienić się uwagami o danym walorze, poprosić o analizę, dowiedzieć czegoś ciekawego z branżowej tematyki, pośmiać się, pogadać o pierdołach..., a tam? Wróżbici post factum w garniturach, z tytułami, z mądrymi pojęciami i mądrymi minami![]()
VAMOS DT
ja zamieszczałem i też kupiłem i czytamharymilloki pisze:Zakupiłem wczoraj w EMPI.. tę książkę http://onepress.pl/ksiazki/w-transie-in ... wtrain.htm, nawet chyba wczoraj ktoś zamieszczał link do nie. Polecam ją przeczytać, gość o psychologi inwestowania pisze. Tam także jest poruszona kwestia tych ludzi w garniturkach tzw inteligencji. Podobno oni właśnie najwięcej tracą.cajto pisze:Tak sobie przejrzałem Forsala, Bankiera, Parkiet pod kątem FX i doszedłem do wniosku, że bardziej wartościowy od wszystkich razem wziętych portali jest... dział DT na naszym Nawi![]()
To nie żart, tutaj wśród dziesiątek życzeniowych analiz trafiają się czasem naprawdę wartościowe rozpiski, można z kimś wymienić się uwagami o danym walorze, poprosić o analizę, dowiedzieć czegoś ciekawego z branżowej tematyki, pośmiać się, pogadać o pierdołach..., a tam? Wróżbici post factum w garniturach, z tytułami, z mądrymi pojęciami i mądrymi minami![]()
VAMOS DT
Co o niej sądzisz? Trochę pokręcona... Powiem szczerze że nie łatwo się ją czyta. Przynajmniej ja mam takie wrażenie. Ale po przeczytaniu paru stron i przemyśleniu to gość nawet ciekawie pisze.DavidFx pisze:ja zamieszczałem i też kupiłem i czytamharymilloki pisze:Zakupiłem wczoraj w EMPI.. tę książkę http://onepress.pl/ksiazki/w-transie-in ... wtrain.htm, nawet chyba wczoraj ktoś zamieszczał link do nie. Polecam ją przeczytać, gość o psychologi inwestowania pisze. Tam także jest poruszona kwestia tych ludzi w garniturkach tzw inteligencji. Podobno oni właśnie najwięcej tracą.cajto pisze:Tak sobie przejrzałem Forsala, Bankiera, Parkiet pod kątem FX i doszedłem do wniosku, że bardziej wartościowy od wszystkich razem wziętych portali jest... dział DT na naszym Nawi![]()
VAMOS DT
wyrzucone w błoto 50 dychharymilloki pisze:Zakupiłem wczoraj w EMPI.. tę książkę http://onepress.pl/ksiazki/w-transie-in ... wtrain.htm, nawet chyba wczoraj ktoś zamieszczał link do nie. Polecam ją przeczytać, gość o psychologi inwestowania pisze. Tam także jest poruszona kwestia tych ludzi w garniturkach tzw inteligencji. Podobno oni właśnie najwięcej tracą.cajto pisze:Tak sobie przejrzałem Forsala, Bankiera, Parkiet pod kątem FX i doszedłem do wniosku, że bardziej wartościowy od wszystkich razem wziętych portali jest... dział DT na naszym Nawi![]()
VAMOS DT
może lepiej raz ze zrozumieniem ?!DavidFx pisze:to ksiazka do studiowania na 2 lata mysle ze trzeba ja czytac wielokrotnie za kazdym razem odkrywasz cos nowego dla siebie
50 dych to 500 ... książka kosztuje 50 jedno, ... to tak, odnośnie czytania/pisania ze zrozumieniem . . .zeuss pisze:
wyrzucone w błoto 50 dych
może lepiej raz ze zrozumieniem ?!
wyrzucone w błoto 50 dychzeuss pisze:harymilloki pisze:Zakupiłem wczoraj w EMPI.. tę książkę http://onepress.pl/ksiazki/w-transie-in ... wtrain.htm, nawet chyba wczoraj ktoś zamieszczał link do nie. Polecam ją przeczytać, gość o psychologi inwestowania pisze. Tam także jest poruszona kwestia tych ludzi w garniturkach tzw inteligencji. Podobno oni właśnie najwięcej tracą.cajto pisze:Tak sobie przejrzałem Forsala, Bankiera, Parkiet pod kątem FX i doszedłem do wniosku, że bardziej wartościowy od wszystkich razem wziętych portali jest... dział DT na naszym Nawi![]()
VAMOS DT