DayTrading: Poniedziałek 13.10.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.10.2014
DAX// czołem koledzy co robimy z tym indeksem? kupujemy/sprzedajemy? Luka domknięta z nawiązką. Podobna sytuacja miała miejsce po sierpniowym zjeździe. Po otwarciu z luką był już tylko UP! jednak tym razem jednak przebity został odcinek szyi RGR na interwale W1
-
- Gaduła
Może na... miesięcznym? Kto powiedział, że spadki mają być szybkie i gwałtowne? Może to by była kilkumiesięczna bessa?laranja pisze:Nie wiem, na jakim interwale byś to widział, na D1, czy W1 już tak nie będzie, bo biała świeca rozpoczęła się poza korpusem tej długiej czarnehighend pisze:A moze sp500 by nam narysował taka formacje:
http://www.stockwatch.pl/analiza-techni ... Bessy.aspx
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
DAX - jestem w kropce...
Indeks byl tak słaby w zeszłym tygodniu, że po spadku z 9500 pkt - 150pkt korekty nie przekonuje Mnie.
Indeks byl tak słaby w zeszłym tygodniu, że po spadku z 9500 pkt - 150pkt korekty nie przekonuje Mnie.
Mam podobnie otwarte sell i buy na GBPUSD otwarte. To pokazuje że zareagowaliśmy jak tłum co było złe.roberttheus pisze:jak widać pozycje otworzyłem w złych miejscach. wszystkiemu winny tablet:-) na większym ekranie obraz wygląda już jasno
- dobryfxplayer
- Maniak
edek leci na test 1.27
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
dolar goni piętro nizej w mozolnym tempie
- dobryfxplayer
- Maniak
edek test zrobiony i co dalej koledzy myslicie? bo nei mam pomyslu...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Przebicie. Poza tym oporem na 1.2700 nie widzę nic, co miałoby cene zatrzymać.dobryfxplayer pisze:edek test zrobiony i co dalej koledzy myslicie? bo nei mam pomyslu...
W dodatku USA dziś nie gra, więc nawet nie ma kto za bardzo mieszać.
Tak patrząc na następne dni, jezeli wyjdziemy ponad 1.2700 to pewnie będzie znów test rejonu 1.2780-1.2800.
Ewentualnie można jeszcze poczekać. Ewentualnie wybicie średnich i LT będzie silnym sygnałem do eSek...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co wy z tym daxem. Trend widac?
Podbitka byla od rana? zasieg rgr widac? No to sell!
Przeciez oczywistym juz jest ze to nie jest zwykla korekta tylko co najmniej wieksza korekta.
I nie wiem czy aby nie poleci nizej niz zasieg rgra.... !
-- Dodano: 13 paź 2014, 15:00 --
Smiali sie ze zboz, ze spadaja w pt po raporcie wasde.
Spadaja? Czyzby? A odwrotna korelacja z indeksami czy aby nie dziala przypadkiem?
Podbitka byla od rana? zasieg rgr widac? No to sell!
Przeciez oczywistym juz jest ze to nie jest zwykla korekta tylko co najmniej wieksza korekta.
I nie wiem czy aby nie poleci nizej niz zasieg rgra.... !
-- Dodano: 13 paź 2014, 15:00 --
Smiali sie ze zboz, ze spadaja w pt po raporcie wasde.
Spadaja? Czyzby? A odwrotna korelacja z indeksami czy aby nie dziala przypadkiem?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami