DayTrading: Poniedziałek 13.08.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.08.2018
Za wcześnie wysiadłem, a Edek mówił zostań, wysiądziesz na następnej stacji. A ja mówie, że musze tutaj... no i przeszło sporo hajsu bokiem. Myślałem, ze chce mnie oszukać, ale Edek to porządny gośc, nie to co ten DAX walnięty.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Na 1.1390 zwrotnica północ ( dale nie pojedziesz - przynajmniej dzis)Świeżak44 pisze:Poznałem ostatnio nowego kolegę. Nazywa sie Edek. Właśnie jedziemy pociągiem na południe.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
edka mogles poznac juz ze dwa lata temu ale pokazales mu średkowy palec bo sie przyjazniles z innym kolega Dax'em ktory tylko doił Cie z kasyŚwieżak44 pisze:Poznałem ostatnio nowego kolegę. Nazywa sie Edek. Właśnie jedziemy pociągiem na południe.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Za późno.. już mamy takich gości: https://www.youtube.com/watch?v=yJdrlJ4hsEE&t=27sbarabaszek pisze:https://www.youtube.com/watch?v=mW0XQQTi4TQ
FX technik - patrz i ucz sie jak robic kase na szkoleniach.
Od zera do milionera...
i z powrotem ; )

eur/dol
trzecie przekrecanie to juz przesada w ciagu dnia ale at zmusza lka na eur/dol zaczepna
ske zgasilem to samo usd/pl pozycjonuje juz z lekka krotko s
trzecie przekrecanie to juz przesada w ciagu dnia ale at zmusza lka na eur/dol zaczepna
ske zgasilem to samo usd/pl pozycjonuje juz z lekka krotko s
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Stały bywalec
Relacja live:
Ahmedy bronią się dzielnie, ale Goldmany nie odpuszczają. Sułtan myśli jak ustrzec się przed kolejnym zamachem, tym razem ze strony stóp procentowych. Widać wyraźnie, że Ahmedy całą armię spod Wiednia przenieśli na poziom 7,00, którego bronią zawzięcie. Pytanie, czy tym razem wygrają? Śledzimy na bieżąco...
To be continued
Ahmedy bronią się dzielnie, ale Goldmany nie odpuszczają. Sułtan myśli jak ustrzec się przed kolejnym zamachem, tym razem ze strony stóp procentowych. Widać wyraźnie, że Ahmedy całą armię spod Wiednia przenieśli na poziom 7,00, którego bronią zawzięcie. Pytanie, czy tym razem wygrają? Śledzimy na bieżąco...
To be continued
cały dzień pod oporem poziomymMasterLukas pisze:Relacja live:
To be continued

Edek wysiadł i przestawił zwrotnice. Tego się nie spodziewałeś..jkar pisze:Na 1.1390 zwrotnica północ ( dale nie pojedziesz - przynajmniej dzis)Świeżak44 pisze:Poznałem ostatnio nowego kolegę. Nazywa sie Edek. Właśnie jedziemy pociągiem na południe.

a panowie od tej liry to te pary z turkiem gracie na L ze takie emocje czy poprostu tracicie ludzac sie ze traficie w sam szczyt i w koncu lira zawladnie swiatem walut?
edek jeszcze dzisiaj da nura na 1,144? kabel tez szykuje nowe minima. fani zlota tez moga nie poradzic sobie z sila podazy pod 1200 misie zjadaja kazda podbitke
edek jeszcze dzisiaj da nura na 1,144? kabel tez szykuje nowe minima. fani zlota tez moga nie poradzic sobie z sila podazy pod 1200 misie zjadaja kazda podbitke
High Leverage Overtrading 

http://forsal.pl/swiat/aktualnosci/arty ... otego.html jak myślicie w sklepikach turystycznych mają łatwiejszy zarobek?