DayTrading: Poniedziałek 12.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.05.2014
A ja Sobie zaimplikowalem eSke na kablu pierwsza mala przed chwila, SL 1.70 systematycznie wraz ze wzrostem bede dorzucal coraz wieksze pozycje
Pzdr
Pzdr
cytat z GS ws spadków na E/U :
W tym ruchu warto śledzić zachowanie włoskich i hiszpańskich obligacji. Jeśli będą pozostawać mocne, to potencjał do spadków na euro będzie ograniczony.
W tym ruchu warto śledzić zachowanie włoskich i hiszpańskich obligacji. Jeśli będą pozostawać mocne, to potencjał do spadków na euro będzie ograniczony.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a skup aktywów? nie najpierw należy zmniejszyć żeby w następnej kolejności podnosić stopy?Ciapul pisze:na korektę gwałtownego umocnienia dolara i na dalsze umocnienie funta...pr7emo pisze:aha, czyli w dalszym ciągu nastawienie na słabnącego dolara, mimo danych
na tym ostatnim może wejść do gry wcześniejsza niż zakładano podwyżka stóp i to już w środę a to może się skończyć nowymi ekstremami na g/u i e/g
Ciapul pisze:ja przed 9.oo wklejałemNowy123 pisze:takie cuda mi wyszly
https://www.tradingview.com/x/MyvOSjdi/
to co innego wklejales
-- Dodano: pn 12-05-2014, 11:03 --
na edku takei cudami wyszly
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pr7wmo a ty siedzisz na ujku w L czy S ? jeśli można wiedzieć.pr7emo pisze:ważnym poziomem by ustalić kierunek uj jest 102,00
zachowanie intra edka będzie wskazywać jakie jest ciśnienie inwestorów do pokonania tego poziomu
1,70 będzie mocnym poziomem i jak już to tam można czekać z S, ale mając na uwadze ostatnie dane z UK jakiekolwiek S będę rozważał dopiero po publikacji projekcji i to w wariancie sell stop a nie sell limit....psxor pisze:A ja Sobie zaimplikowalem eSke na kablu pierwsza mala przed chwila, SL 1.70 systematycznie wraz ze wzrostem bede dorzucal coraz wieksze pozycje
Pzdr
-- Dodano: pn 12-05-2014, 11:05 --
wiem , przeca nie pisałem że to samoNowy123 pisze:to co innego wklejales

Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, 11:05 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ja siedzę w dwóch kierunkach, w tym momencie skalpuje na spadek, 20 pipsów niżej będę grał na wzrostGawronB pisze:Pr7wmo a ty siedzisz na ujku w L czy S ? jeśli można wiedzieć.pr7emo pisze:ważnym poziomem by ustalić kierunek uj jest 102,00
zachowanie intra edka będzie wskazywać jakie jest ciśnienie inwestorów do pokonania tego poziomu
pozycje wzrostowe zawsze dwa razy cięższe od spadkowych, bo spadki mają większe range
twierdzisz ze 5 nie wykonczyl jeszcze ?? na KAblu
-- Dodano: pn 12-05-2014, 11:10 --
na edzie to by bylo ciekawe miejsce jak i na 1h i D1 pod odbitke ???
-- Dodano: pn 12-05-2014, 11:10 --
na edzie to by bylo ciekawe miejsce jak i na 1h i D1 pod odbitke ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie znam się na eliocie... ale widze mocny trend, równość korekt, dobre dane i potencjalne wejście do gry wcześniejszej niż do tej pory podwyżki stóp...Nowy123 pisze:twierdzisz ze 5 nie wykonczyl jeszcze ?? na KAblu
Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, 11:31 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciapul pisze:nie znam się na eliocie... ale widze mocny trend, równość korekt, dobre dane i potencjalne wejście do gry wcześniejszej niż do tej pory obniżki stóp...Nowy123 pisze:twierdzisz ze 5 nie wykonczyl jeszcze ?? na KAblu
w środę, gdy poznamy dane z rynku pracy (stopa bezrobocia i wnioski o zasiłek dla bezrobotnych), a także pojawi się kwartalny raport Banku Anglii na temat inflacji wraz z wystąpieniem szefa BoE, Marka Carney'a.